Koabba Admin سلام رها جان، من حقوق ناخالص ماهیانه ام ۲۰۰۰ تا هستش. من شهرستان هستم، کسی میتونه به جای من بره و مدارکم رو همراه داشته باشه؟ من بهشون ایمیل دادم و مشکل رو توضیح دادم.
Admin Koabba مطمئن نیستم فرد دیگه ای بتونه بجای شما بره، مگه اینکه با وکالت بره که دردسر هست. به نظرم خودتون برید. ضمنا عکس ویزا رو بفرستید برای اکانت ادمین تا مطمئن بشیم.
Far7aneh چطوری با این حقوق چطوری تمکن خواسته. یه جایی دارید اشتباه میکنید. عکس ویزاتونو به یکی بفرستید ببینه اول
Admin Far7aneh متاسفانه قبلا هم پیش اومده این مدل اشتباه ها، اسم وفامیل، نوع ویزا، تمکن، همه مدل اشتباه داشتیم
Admin Koabba به همین اکانت که فرستادید درست هست @Live_Eu اشتباه کردن، متاسفانه سفارت المان کامپیوتری این کارها رو انجام نمیدن، همه چی دستی انجام میشه، کپی پیست میکنند و از این مدل اشتباه ها اتفاق میافته. صبح زود برید دم در سفارت تا عصر بهتون میدن.
Koabba Admin رها جان، ممنونم از پاسخت. من هاستینگ اگریمنت دارم. یه فرم پر شده ی قدیمی شرح کار هم دارم که اون اوایل بهم دادن (فکر میکردم برای ویزای کاری اقدام میکنم). به استادم اطلاع دادم، گفت یه ایمیل بده به hr که یه نامه ایی بهت بده که کمکت کنه وقتی درخواست اصلاحات بدی و من رو هم توی cc بزار. الان به نظرتون آیا نامه ایی بگیرم ازشون هم خوبه؟ و توش بخوام ازشون که چه جزییاتی باشه؟ مثلا جزییات اطلاعات فاندی که حقوق من و پروژه رو ساپورت میکنه، البته اگر اوکی باشه اینا داده بشه
Admin Koabba لازم نیست ، با همون مدارکی که برای ویزا تحویل دادید ، برید در سفارت درستش میکنند، نگرانی بیش از حد هم نداشته باشید. صرفا اشتباه تایپی بوده و پیش میاد،
Koabba Admin سلام رهاجان، سفارت اصلا اجازه نداد صحبت کنیم و میگفت باید ایمیل بدید، منم گفتم که ایمیل هم دادم ولی اون آدم هایی که جوابم رو دم در سفارت در بخارست میدادن میگفتن که ما هیچ ارتباطی با بخش ویزا نداریم و مدام میگفتن که ایمیل بدید، بررسی میشه و وقتی نوبت دادن، یه روزه اصلاح میشه اگر درخواست موجه باشه. من باز هم بهشون ایمیل زدم و کاملتر مساله رو توضیح دادم و مدارک رو ضمیمه کردم و در عنوان ایمیل هم سعی کردم که فوری بودن مساله مشخص باشه. شروع ویزا و شروع قرارداد کاریم ۱ اکتبر هست و نمیدونم که آیا بخش ویزا به ایمیلم پاسخگو خواهد بود. اصلا آیا جواب ایمیلی رو میدن.
Admin Koabba قدیم اینجور موارد رو تو این ادرس ( خیابان بخارست، کوچه ۸ ) قبول میکرد نگهبانی، پاس رو میگرفت و میبرد بالا میداد به بخش مربوط برید ویزامتریک ببینید چی میگن، برنگردید از تهران تا کارتون درست نشده، تماس بگیرید با شماره سفارت، تو اون ساعتی که جواب میدن اینقدر بگیرید تا جواب بدن
Koabba Admin سلام رهاجان، خیلی ممنونم از پیامت. دقیقا همینطوره. من پلیس رو ندیدم ولی توصیه ام به دیگران اینه که اگر کسی نیاز به اصلاحات داشت بده به پلیس که ویزاش رو به دست بخش مربوطه برسونه. بخش ویزا جواب هیچکدوم از ایمیل هام رو نمیداد با اینکه دم در بهم گفتن که ایمیل بدید تا بهتون وقت بدن برای اصلاح ویزا. در نهایت من امروز تونستم باهاشون تماس داشته باشم و بهم یک وقتی رو دادن تا به همین آدرسشون در خیابان بخارست دوباره برم و ویزام رو اصلاح کنن و وقتی گلایه کردم که من یکشنبه اومدم سفارت و توجهی به مشکل من نشد چون وقت قبلی نداشتم، کارمند بخش ویزای سفارت بهم گفت که باید اصرار میکردی و باید تو رو راه میدادن تا ویزات رو اصلاح کنیم. خیلی خیلی از راهنماییت ممنونم رها جان. من در نهایت تجربه ی ویزام رو در یک بخش جدا با دیگران به اشتراک میذارم
Admin Koabba خوبه خوشحال که موفق شدی تماس بگیری، پلیس نیست همون نگهبانی هست، متاسفانه ادمها برای پیگیری ویزا و کارهای بیربط دیگه زیاد مراجعه میکنند اونجا و باعث میشه اونها گوش نکنند اصلا. دیگه نگران نباش، امیدوارم باقی اش به خوبی پیش بره
Koabba Admin Admin سلام رها جان، من یکشنبه رفتم سفارت. اسمم در لیست افرادی که وقت قبلی گرفته بودن نبود ولی پاسپورتم رو ازم گرفتن برای اصلاح ویزا (قسمت داشتن تمکن در توضیحات) و بهم گفتن که دو هفته حداقل طول میکشه تا درست بشه و اونجا خانمی بود که دانشجو بود و با اینکه بورسیه داشت همین مشکل رو در ویزا داشت که براش تمکن زده بودن و ۲۰ روز از تحویل پاسپورتش برای اصلاح ویزاش گذشته بود و هنوز ویزاش آماده نشده بود. وقتی ازشون پرسیدمکه چرا اینقدر طول میکشه بهم گفتن که باید از آلمان استعلام بگیریم و برای درست کردن اشتباه، این ویزا باطل میشه و ویزای دیگری صادر میشه که پروسه رو زمان بر میکنه.