uhahri10246 سلام وقت بخیر. من قرار داد کاری دارم که شروعش از ۱۵ سپتامبر هست. شرکت گفت تاریخ شروع اعتبار ویزا، همون ۱۵ سپتامبر میشه و قبلش نمی تونم وارد آلمان بشم. اما به خاطر مسائل سربازی، دوست دارم اواخر آگوست یا دیگه ۱ سپتامبر بتونم وارد آلمان شم. به نظرتون اگر توی فرم ویدکس تاریخ ورود به کشور رو دو سه هفته قبل شروع قرار داد بزنم قبول می کنن؟
reza تا یک ماه زودتر از شروع به کار هم میتونی بزنی، بالاخره باید بری خونه پیدا کنی ، یک سری کار مهم مثل ملده و حساب بانکی و اینا رو درست کنی قبل از رفتن سر کار اما سفارت معلوم نیست کی ویزا بده، اگه به موقع ویزا بیاد حدودی دو هفته زودتر از شروع کار میزنه
uhahri10246 من این رو با شرکت واسطی که کار های اداریمون رو هندل می کنه مطرح کردم، گفتن تو می تونی هر تاریخی بزنی، ولی سفارت تقریبا همیشه تاریخ شروع کار رو می زنه برای ویزا 🙁
LiveInEurope uhahri10246 همین که بگید شرکت ریلوکیش کافی هست، اسم بردن و لینک دادن نیازی نیست و تبلیغ محسوب میشه .
reza uhahri10246 شرکت ریلوکیش به فکر برنامه زمانبندی کاراها و حجم کاری خودش هست، لزوما به فکر ایدهآل ترین حالت برای شما نیست. بماند که بعضی هاشون ... شما یک ماه زودتر تو فرم ویدکس تقاضا بدید، سفارت هرچقدر لازم باشه زودتر صادر میکنه