سلام،
من به سوپروایزر (کارفرما) ایمیل زدم و هم چک لیست ویزای تحقیقاتی و هم فرم 18d رو به همراه لینکی که فرستادین رو براشون فرستادم و توضیح دادم که هاستینگ اگریمنت باید بدن به علاوه ی مابقی مدارکی که از سمت کارفرما باید تهیه بشه از جمله: دعوت نامه ی مرکز تحقیقات، گواهی تامین مالی، تایید دانش زبان و شرح برنامه ی تحقیقاتی.
که گفت همه رو آماده میکنه و برای گواهی تامین مالی بهم گفت که به HR ایمیل بدم.
برای نامه ی گواهی تامین مالی، نکته و جزییات مهمی هست که من HR رو در جریان بزارم که توی نامه حتما لحاظ کنه؟
این سوال رو هم دارم که از اونجایی که توی سایت سفارت اومده برای این نوع ویزا، میشه بدون وقت قبلی رفت ویزامتریک. آیا الان فرم 18d معادل مدرک پیش تاییدیست؟ که با داشتنش میشه از ویزامتریک خواست که مدارکمون رو قبول کنن و تحویل سفارت بدن؟
این رو هم اضافه کنم که آخرین مدرک من از سوئیس هست (که هنوز نرسیده دست من) و فکر نمیکنم نیاز به پروسه ی لگال داشته باشم
این پازیشن پارت تایم و دو ساله هست و به خاطر اینکه دانشگاه فقط در صورت حضور شخص قرارداد کاری میده دارم برای ویزای تحقیقات اقدام میکنم. میخوام بپرسم که آیا بعد از گرفتن ویزای تحقیقات و اومدن به آلمان و بستن قرارداد با دانشگاه، میتونم موقع دریافت کارت اقامت درخواست اقامت از نوع کاری بدم؟