ati بچه ها تو فرم وکالت ویزامتریک شماره پاسپورت وکیل رو میخواد. اگه وکیل پاسپورت نداشته باشه چیکار باید کرد؟ کد ملی قبوله؟ کسی تجربه ای داره؟
Moji Fatima wrote بچه ها تو فرم وکالت ویزامتریک شماره پاسپورت وکیل رو میخواد. اگه وکیل پاسپورت نداشته باشه چیکار باید کرد؟ کد ملی قبوله؟ کسی تجربه ای داره؟ بله کد ملی اوکیه
hosein سلام دوستان همسر من نفر اصلی و من و فرزندم پیوست همزمان هستیم. حالا برای لگال میخواهیم وکالت بدیم به برادر همسرم که تهرانه انجامش بده. ایا با همون یه وکالت از همسرم میتونه شناسنامه من و بچه رو هم لگال کنه؟
mostafa Fatima wrote سلام دوستان همسر من نفر اصلی و من و فرزندم پیوست همزمان هستیم. حالا برای لگال میخواهیم وکالت بدیم به برادر همسرم که تهرانه انجامش بده. ایا با همون یه وکالت از همسرم میتونه شناسنامه من و بچه رو هم لگال کنه؟ ایشون یک وکالت از شما میخوان یک وکالت هم از همسرتون
Moji آیا اگر فردی (غیر از صاحب مدارک) مدارک رو واسه لگال ببره ویزا متریک، واسه گرفتن مدارک بعد از لگال هم اون فرد باید بره دریافت کنه یا شخص دیگری هم میتونه؟
Kimiya Fatima wrote آیا اگر فردی (غیر از صاحب مدارک) مدارک رو واسه لگال ببره ویزا متریک، واسه گرفتن مدارک بعد از لگال هم اون فرد باید بره دریافت کنه یا شخص دیگری هم میتونه؟ موقع تحویل مدارک کارت ملی رو چک میکنند...اگر نام کسی که جاتون مدارک رو برده تو رسید نوشته، باید همون فرد بره
uirpou78350 من هر چی سایت ویزامتریک رو زیر و رو میکنم فرم وکالت لگال رو پیدا نمیکنم ممکنه راهنمایی کنید؟
Admin uirpou78350 تشریف ببرید در سایت ویزامتریک در قسمت مدارک و فرم ها مشخصات خودتون مشخصات وکیل و اطلاعات مربوط به نوبت لگالایز تون رو در فرم بنویسید و امضا کنید ترجیحا نسخه آلمانی رو استفاده کنید از این لینک میتونید وکالت نامه رو دریافت کنید https://www.visametric.com/iran/Germany/fa/p/frm-drkhoast