با مراجعه به سایت فدراسیون اتومبیلرانی درخواست گواهینامه بین المللی بدید یک هفته ای میرسه در خونه
ضمنا حتما سه ساله بگیرید
با گواهینامه بین المللی و اصل گواهینامه فارسی به همراه ترجمه انگلیسی گواهینامه در همه کشور های عضو فدراسیون اتوموبیلرانی می تونید به عنوان توریست ( مدت اقامت کمتر از شش ماه ) رانندگی کنید
گواهینامه بین المللی
-
تمدید گواهینامه بین المللی
بچها امکان تمدید گواهینامه بین المللی هستش؟مدتش تموم شده
-
Re: گواهینامه بین المللی
کسی از سایت کانون جهانگردی و اتومبيل رانی تونسته بصورت آنلاین درخواست گواهینامه بده؟!
ما هرکاری می کنیم و عکس با هر ابعاد و کیفیتی میدیم باز ارور میده میگه کیفیت عکس مناسب نیست!!
کسی به این مورد برخورده؟!
ما هرکاری می کنیم و عکس با هر ابعاد و کیفیتی میدیم باز ارور میده میگه کیفیت عکس مناسب نیست!!
کسی به این مورد برخورده؟!
-
ترجمه گواهینامه هم لگالایز نیاز داره؟ یا فقط مهر وزارت خارجه و دادگستری کفایت میکنه؟
-
سلام.
برای بنده یک برگه اخطاریه تجاوز از سرعت مجاز اومده که گویا ۱۸ کیلومتر بیشتر از سرعت مجاز رانندگی کرده ام و خواسته که تایید کنم. هیچ مبلغی برای پرداخت در نامه ذکر نشده است. چون من در مورد اینکه قانونا مجاز به رانندگی باشم شک دارم (من حدودا ۱۰ ماه است که ملد شده ام ولی به دلایلی ۶ ماه از این مدت را ایران بوده ام و طبق قانون ۶ ماه مجاز به نظر تمام شده است) میخواستم بدونم اگر تایید کنم از من در مورد وضعیت گواهینامه ام سوال خواهد شد یا خیر.
آیا اگر قبول نکنم و بگم کس دیگه ای مثل همسرم بوده با توجه به اینکه عکسم روی جریمه است آیا مشکلی ممکنه پیش بیاد؟
برای بنده یک برگه اخطاریه تجاوز از سرعت مجاز اومده که گویا ۱۸ کیلومتر بیشتر از سرعت مجاز رانندگی کرده ام و خواسته که تایید کنم. هیچ مبلغی برای پرداخت در نامه ذکر نشده است. چون من در مورد اینکه قانونا مجاز به رانندگی باشم شک دارم (من حدودا ۱۰ ماه است که ملد شده ام ولی به دلایلی ۶ ماه از این مدت را ایران بوده ام و طبق قانون ۶ ماه مجاز به نظر تمام شده است) میخواستم بدونم اگر تایید کنم از من در مورد وضعیت گواهینامه ام سوال خواهد شد یا خیر.
آیا اگر قبول نکنم و بگم کس دیگه ای مثل همسرم بوده با توجه به اینکه عکسم روی جریمه است آیا مشکلی ممکنه پیش بیاد؟