پرسش های عمومی
پرسش های عمومی
اگر پرسش شما به این فروم مرتبط است اما در هیچ یک از تاپیک های این فروم قرار نمیگیرید آن را در اینجا بپرسید
Re: پرسش های عمومی
با سلام وقتتون بخیر
من و همسرم از یک شرکت قرارداد اوسبیلدونگ گرفتیم، ولی همسرم شرایط اقدام برای جاب آفر هم داره.(لیسانس عمران با سابقه کار) آیا بهتر نیست مدارک رو به سفارت ندیم و به عنوان پیوست با من بیاد و اونجا به دنبال کار باشن؟
من و همسرم از یک شرکت قرارداد اوسبیلدونگ گرفتیم، ولی همسرم شرایط اقدام برای جاب آفر هم داره.(لیسانس عمران با سابقه کار) آیا بهتر نیست مدارک رو به سفارت ندیم و به عنوان پیوست با من بیاد و اونجا به دنبال کار باشن؟
برای اینکه پیوست ببرید حقوق شما رو بررسی میکنند و هرچقدر کم باشه بهتون میگن تمکن مالی نشون بدید، معمولا به این صورت هست که میگن یک مقدار پول مشخص هنگام ورود همراه داشته باشید و در بانک بلوکه کنید
اگر زبان آلمانی ایشون خوبه و برای مصاحبه هم اقدام کردم قبلا، خوب قطعا بیاید المان و کار بگیرید، شرایط خیلی بهتری خواهید داشت به نسبت آوسبیلدونگ
ببخشید یه سوال دیگه
حالا اگر با ویزای آوسبیلدونگ بیان آلمان و بعدش بخان دنبال کار بگردن به مشکل میخورن؟ مثلا از آوسبیلدونگ انصراف بدن به دلایلی
حالا اگر با ویزای آوسبیلدونگ بیان آلمان و بعدش بخان دنبال کار بگردن به مشکل میخورن؟ مثلا از آوسبیلدونگ انصراف بدن به دلایلی
سلام وقتتون
من ۱۸ سالمه و زبان المانی میخونم رشته تجربی شرایط اوسبیلدونگ برای پزشکی توضیح میدین ممنون
من ۱۸ سالمه و زبان المانی میخونم رشته تجربی شرایط اوسبیلدونگ برای پزشکی توضیح میدین ممنون