قاعدتا اگر مشکلی در عنوان داشته باشند باهاتون تماس میگیرند یا ایمیل میزنند که عنوان دقیق مثلا : پایان نامه یا مثلا : مقاله را بفرستید.Kimiyamr16 نوشته شده: ↑سهشنبه آگوست 02, 2022 8:01 pm #سوال
#چک_امنیتی
سلام بچه ها یه سوالی دارم:
روز تحویل مدارک به من برگه چک امنیتی دادن، و من عنوان مقاله ای که داشتم رو دقیق یادم نبود و یه عنوان مفهومی معادل عنوان اصلی زدم اما بهرحال عنوان متفاوته
کسی همچین تجربه ای داشته و مشکلی خورده؟
چک امنیتی سفارت آلمان
Re: چک امنیتی سفارت آلمان
هیچ کجای برگه چک امنیتی از شما نخواسته که عنوان مقاله هاتون رو بنویسید، پست های همین تاپیک رو بخونید متوجه میشویدKimiyamr16 نوشته شده: ↑سهشنبه آگوست 02, 2022 8:01 pm #سوال
#چک_امنیتی
سلام بچه ها یه سوالی دارم:
روز تحویل مدارک به من برگه چک امنیتی دادن، و من عنوان مقاله ای که داشتم رو دقیق یادم نبود و یه عنوان مفهومی معادل عنوان اصلی زدم اما بهرحال عنوان متفاوته
کسی همچین تجربه ای داشته و مشکلی خورده؟
سلام من همسرم ارشد برق هستن و بلوکارت قرارداد کاری گرفتن ولی هیچ مقاله ای ندارن، من خودم ارشد پیراپزشکی هستم و حدود ۱۰ تا مقاله در مورد بیمارستان دارم
بااین حساب
۱. آیا همسرم چکامنیتی میخوره ؟
۲. آیا من کپیوست هستم ممکنه بخاطر من که مقاله دارم چکامنیتی بخوره؟
بااین حساب
۱. آیا همسرم چکامنیتی میخوره ؟
۲. آیا من کپیوست هستم ممکنه بخاطر من که مقاله دارم چکامنیتی بخوره؟
-
سلام دوستان وقتتون بخیر
من رشتم ارشد فیزیولوژی ورزشی هستش خواستم بدونم شامل کد امنیتی میشه؟
چون جزو رشته های که نوشته شده بود ندیدم رشتم رو
و اینکه مقالاتی که داخل رزومه نوشته بودم و باهاش درخواست پیش تاییدیه دادم رو میشه برای ویزامتریک حذف کنم که پیشگیری بشه از احتمال چک؟
من رشتم ارشد فیزیولوژی ورزشی هستش خواستم بدونم شامل کد امنیتی میشه؟
چون جزو رشته های که نوشته شده بود ندیدم رشتم رو
و اینکه مقالاتی که داخل رزومه نوشته بودم و باهاش درخواست پیش تاییدیه دادم رو میشه برای ویزامتریک حذف کنم که پیشگیری بشه از احتمال چک؟