پرسش های عمومی
-
Re: پرسش های عمومی
و با عرض پوزش یک سوال دیگر اینکه الان به اداره کار ایمیل بزنم کل پروسه را از دوباره باید انجام بدم؟
شما نمی تونید برای سفارت مشخص کنید که چه ویزایی بده، یکی از راههای بالا رو استفاده کنیدomidfayyazi نوشته شده: ↑پنجشنبه آگوست 11, 2022 6:02 am ممنون از راهنماییتون. سفارت نقص مدرک زده و گفته که مدرکی دال بر مهارت زبان آلمانی همسرم بفرستم، نکته جالب اینکه در ویزامتریک با همسر من مصاحبه زبان آلمانی کردند و همسرم بسیار خوب به سوالات پاسخ داد. میتونم از سفارت بخوام که نوع ویزا را با توجه به اینکه شرایط بلو کارت را دارم تغییر بده؟
جالب اینه که در ویزامتریک به ما گفتند از اول آگوست برای پیوست بلوکارت هم مدرک زبان نیاز است.
میتونید دوباره پیش تاییدیه بگیرید ولی خوب خیلی طول میکشه معلوم نیست سفارت چیکار کنه تا اون موقع، بهتره غیر همزمان برید دیگه خودتون تصمیم بگیریدomidfayyazi نوشته شده: ↑پنجشنبه آگوست 11, 2022 6:23 am و با عرض پوزش یک سوال دیگر اینکه الان به اداره کار ایمیل بزنم کل پروسه را از دوباره باید انجام بدم؟
-
با سلام دوباره. من از طریق اداره کار جهت تعویض نوع ویزا ذکر شده در پیش تاییدیه از 18b1 به 18b2 اقدام کردم و اداره کار موافقت کرد و پیش تاییدیه جدید برای من فرستاد. با توجه به اینکه پروسه ویزای من از حدود 17 روز پیش بر اساس پیش تاییدیه قبلی شروع شده، ارسال پیش تاییدیه جدید برای سفارت به صلاح است؟ از طرفی نگران استعلام از اداره کار هستم و از طرفی با پیش تاییدیه جدید مستقیما میتوانم بلو کارت بگیرم. به نظر شما چه کنم؟
اگه مشکل مدرک زبان پیوست ندارید، اصلا مهم نیست، وقتی برای گرفتن کارت اقدام میکنید با پیش تاییدیه جدید اقدام کنید و بلوکارت بگیرید.omidfayyazi نوشته شده: ↑چهارشنبه آگوست 24, 2022 6:27 pm با سلام دوباره. من از طریق اداره کار جهت تعویض نوع ویزا ذکر شده در پیش تاییدیه از 18b1 به 18b2 اقدام کردم و اداره کار موافقت کرد و پیش تاییدیه جدید برای من فرستاد. با توجه به اینکه پروسه ویزای من از حدود 17 روز پیش بر اساس پیش تاییدیه قبلی شروع شده، ارسال پیش تاییدیه جدید برای سفارت به صلاح است؟ از طرفی نگران استعلام از اداره کار هستم و از طرفی با پیش تاییدیه جدید مستقیما میتوانم بلو کارت بگیرم. به نظر شما چه کنم؟
اگر نگران نقصی مدرک زبان پیوست هستید، پیش تاییدیه را با ذکر اطلاعات مهم و رفرنس نامبر روز مصاحبه ایمیل کنید، و حتما تماس بگیرید تا ایمیل شما را ببینند و به مدارک اضافه کنند.
-
اقدام با مدرک کارشناسی بجای ارشد
سلام ببخشید ممنون میشم اگه اطلاع دارین راهنماییم کنید چون واقعا ذهنم و درگیر کرده
من بلوکارتم بدون پیش تاییدیه
مدارک دانشگاهیمو آزاد نکرده بودم و الان تازه لیسانسو ازاد کردم. آزاد سازی ارشد زمان بر و سخته و نمیرسم احتمالا
آیا میتونم مدرک لیسانسمو ارایه بدم به سفارت فقط؟
رشته لیسانس و ارشدم یکی بوده و تو آنابین H+ هست.
تو شرح کاری که شرکت اسکنشو برام فرستاده رشته نحصیلیمو نوشته و آنابین رو هم نوشته
اما جایی ننوشته کارشناسی یا ارشد
چون اسکن شده هست و نمیشه کپی کرد متنشو به سختی ترجمش کردم خودم
الان سوال اصلیم اینه که فقط با مدرک لیسانس میتونم برم سفارت؟
من بلوکارتم بدون پیش تاییدیه
مدارک دانشگاهیمو آزاد نکرده بودم و الان تازه لیسانسو ازاد کردم. آزاد سازی ارشد زمان بر و سخته و نمیرسم احتمالا
آیا میتونم مدرک لیسانسمو ارایه بدم به سفارت فقط؟
رشته لیسانس و ارشدم یکی بوده و تو آنابین H+ هست.
تو شرح کاری که شرکت اسکنشو برام فرستاده رشته نحصیلیمو نوشته و آنابین رو هم نوشته
اما جایی ننوشته کارشناسی یا ارشد
چون اسکن شده هست و نمیشه کپی کرد متنشو به سختی ترجمش کردم خودم
الان سوال اصلیم اینه که فقط با مدرک لیسانس میتونم برم سفارت؟
-
سلام دوستان من با کارت اقامت کاری 18ب1 اومدم آلمان و به خاطر عنوان شغلم نتونستم بلو کارت بگیرم. الان شغلمو عوض کردم همه شرایط بلوکارت رو هم دارم. سوال من اینه آیا باید تو آسلنده درخواست یه کارت اقامت جدید بدم یا گزینه تغییر داره؟
نوع تایپ ویزا
سلام . من سابقه کار ندارم و بصورت فریلنسر کار میکنم(طراحی سایت) . مدرک تحصیلی کارشناسی دارم که هم دانشگاه و هم رشته ام (آی تی)در سایت آنابین موجود هست و نیاز به زاب ندارم،اما نمیدونم تایپ ویزا شامل کدوم میشه ؟ ممنون میشم با توجه به شرایطی که گفتم بفرمایید تایپ ویزا در کدوم دسته قرار میگیره؟
Re: نوع تایپ ویزا
مراجعه کنید صفحه اول ویکی و فلوچارت نقشه راه رو ببینیدElham92 نوشته شده: ↑جمعه نوامبر 18, 2022 5:39 pm سلام . من سابقه کار ندارم و بصورت فریلنسر کار میکنم(طراحی سایت) . مدرک تحصیلی کارشناسی دارم که هم دانشگاه و هم رشته ام (آی تی)در سایت آنابین موجود هست و نیاز به زاب ندارم،اما نمیدونم تایپ ویزا شامل کدوم میشه ؟ ممنون میشم با توجه به شرایطی که گفتم بفرمایید تایپ ویزا در کدوم دسته قرار میگیره؟
بله باید قرارداد و فرم شرح کار جدید بفرستید اداره مهاجرتKimiyamr16 نوشته شده: ↑یکشنبه سپتامبر 04, 2022 9:24 am سلام دوستان من با کارت اقامت کاری 18ب1 اومدم آلمان و به خاطر عنوان شغلم نتونستم بلو کارت بگیرم. الان شغلمو عوض کردم همه شرایط بلوکارت رو هم دارم. سوال من اینه آیا باید تو آسلنده درخواست یه کارت اقامت جدید بدم یا گزینه تغییر داره؟