پرسش های عمومی
پرسش های عمومی
اگر پرسش شما به این فروم مرتبط است اما در هیچ یک از تاپیک های این فروم قرار نمیگیرید آن را در اینجا بپرسید
-
بیمه برای شروع زندگی در آلمان بدون قرارداد
سلام و وقت بخیر خدمت دوستان
من این هفته با ویزای بلوکارت وارد شهر نورنبرگ می شوم(برای اولین بار وارد خاک آلمان می شوم)، و توانستم یک آپارتمان موقت جهت اسکان پیدا کنم. البته هنوز کارفرما نامه کوندیگونگ نداده و همچنان قرارداد برقرار هست ولی گفته فعلا منتظر باش و شاید هم لغو شود.
چند سوال دارم که در صورت امکان جواب دهید:
- آیا بیمه مسافرتی که از ایران گرفتیم فعلا برای من کافی هست و یا اینکه باید در یکی از بیمه های آلمانی ثبت نام کنم و هزینه بپردازم؟
من این هفته با ویزای بلوکارت وارد شهر نورنبرگ می شوم(برای اولین بار وارد خاک آلمان می شوم)، و توانستم یک آپارتمان موقت جهت اسکان پیدا کنم. البته هنوز کارفرما نامه کوندیگونگ نداده و همچنان قرارداد برقرار هست ولی گفته فعلا منتظر باش و شاید هم لغو شود.
- آیا بیمه مسافرتی که از ایران گرفتیم فعلا برای من کافی هست و یا اینکه باید در یکی از بیمه های آلمانی ثبت نام کنم و هزینه بپردازم؟
-
Re: بیمه برای شروع زندگی در آلمان بدون قرارداد
بیمه قانونی درمان برای همه اجباری هست و باید ثبت نام کنید.Behnam1528 نوشته شده: ↑یکشنبه ژولای 03, 2022 9:06 am سلام و وقت بخیر خدمت دوستان
البته قبل از هر عملی باید ملده کنید.
قسمت های مربوط به مالیات، بیمه و بازنشستگی در ویکی رو بخونید
صفحه اول ویکی فهرست مطالب هست
Re: پرسش های عمومی
سلام،
بنده يك هفته بعد از شروع قرارداد، كرونا گرفتم و دكتر يك هفته مرخصى نوشت، منابع انسانى شركت گفت چون تازه شروع به كار كردى حقوق اين يك هفته مرخصى بهت پرداخت نميشه و بايد از بيمه ت بخواى كه بهت حقوق رو بدهند، آيا بيمه اين حقوق رو پرداخت ميكنه؟ و فقط فرستادن ايميل و نامه ى مرخصى كه دكتر داده كافى هست؟
بنده يك هفته بعد از شروع قرارداد، كرونا گرفتم و دكتر يك هفته مرخصى نوشت، منابع انسانى شركت گفت چون تازه شروع به كار كردى حقوق اين يك هفته مرخصى بهت پرداخت نميشه و بايد از بيمه ت بخواى كه بهت حقوق رو بدهند، آيا بيمه اين حقوق رو پرداخت ميكنه؟ و فقط فرستادن ايميل و نامه ى مرخصى كه دكتر داده كافى هست؟
-
بچه ها بيمه مسافرتي فرقي نداره سامان يا ملت باشه براي سفارت؟؟؟؟فقط مولتي و swiss assist bashe kafie????
بله ذرسته ، فرقی نداره از کجا باشه فقط مهمه که مولتی و باقی مشخصات گفته شده را داشته باشد.Kimiyamr16 نوشته شده: ↑سهشنبه آگوست 02, 2022 7:57 pm بچه ها بيمه مسافرتي فرقي نداره سامان يا ملت باشه براي سفارت؟؟؟؟فقط مولتي و swiss assist bashe kafie????
تماس بگیرید با بیمه راهنمایی تون میکنند.fbaqban نوشته شده: ↑شنبه ژولای 16, 2022 9:00 pm سلام،