ali Fatima wrote سلام دوستان برای دریافت وقت از ویزامتریک توی توضیحات نوشته شده که اسم کسی که قراره مدارک رو تحویل بده باید وارد سایت ویزامتریک کنیم، ولی توی خود سایت تاکید کرده که اسم شخص دیگه ای غیر از متقاضی وارد نشه ،اگر بتونید راهنمایی کنید ممنون میشم وقت باید به اسم کسی باشه که مدارکو میبره
mostafa دوستان اطلاع دارید چطور میشه موقع گرفتن وقت از ویزامتریک وکالت داد که یه نفر دیگه مدارک رو ببره و کارها رو انجام بده؟
Kimiya Fatima wrote دوستان اطلاع دارید چطور میشه موقع گرفتن وقت از ویزامتریک وکالت داد که یه نفر دیگه مدارک رو ببره و کارها رو انجام بده؟ فرم داره داخل سایت پرینت کنید و پر کنید
ali Fatima wrote سلام من میخوام برای تایید مدارک خودم و همسرم از ویزامتریک وقت بگیرم. آیا لازمه که برای ۲ نفر واریزی داشته باشم؟ سلام من امروز مدارکم رو بردم برای لگالایز ویزامتریک. من برای تایید مدارک تحصیلی خودم و همسرم و شناسنامه ها و سند ازدواج یک وقت گرفته بودم ولی وقتی رفتم مدارک رو تحویل دادم مدارک تحصیلی همسرم رو قبول نکرد و گفت باید وقت جدا بگیری .
hosein دوستان سند ازدواج رو بخایم به تایید ویزامتریک برسونیم مهمه که وقت به نام زن باشه یا شوهر؟یا کی؟
ali Fatima wrote دوستان سند ازدواج رو بخایم به تایید ویزامتریک برسونیم مهمه که وقت به نام زن باشه یا شوهر؟یا کی؟ نه برای سند مهم نیست وقت به نام کی باشه
hosein سلام دوستان من امروز ساعت ۲ عصر وقت ویزامتریک برای لگالیز دارم الان از اصفهان رسیدم تهران، الان برم کارم را انجام میدند یا دقیقا ساعت ۲ بیاد برم
ali Fatima wrote سلام دوستان من امروز ساعت ۲ عصر وقت ویزامتریک برای لگالیز دارم الان از اصفهان رسیدم تهران، الان برم کارم را انجام میدند یا دقیقا ساعت ۲ بیاد برم اونا یه لیستی دارن از تایمایی که وقت دادن، طبق همون اسم ها رو صدا میکنن. اگه زودتر میرید، باهاشون صحبت کنید شاید کارتون رو زودتر راه بندازن.
ati سلام و وقتتون بخیر. دوستان یه سوالی برام پیش اومده ، VIP ویزا متریک باعث میشه زودتر وقت بگیری و زودتر مدارکتو تایید میکنند؟
ali Fatima wrote سلام و وقتتون بخیر. دوستان یه سوالی برام پیش اومده ، VIP ویزا متریک باعث میشه زودتر وقت بگیری و زودتر مدارکتو تایید میکنند؟ نه به خودی خود هیچ تفاوتی نداره بابت تسریع در روند امور فقط وقت زودتر میاد و مدارکتون یکبار توی ویزامتریک چک میشه و وقتی میرید اونجا با میوه شیرینی ازتون پذیرایی میشه ولی اگر واقعا زمان نداشته باشید با پرینت وقت مصاحبه و وقت فوری سعی میکنن یکی دو روزه براتون لگال بگیرین
Kimiya Fatima wrote سلام من میخوام برای تایید مدارک خودم و همسرم از ویزامتریک وقت بگیرم. آیا لازمه که برای ۲ نفر واریزی داشته باشم؟ چنانچه هر یک از زوجین علاوه بر شناسنامه و سند ازدواج ، مدارک تحصیلی شان هم نیاز به تایید داشته باشد می بایست هر کدام قرار ملاقات جداگانه رزرو نمایند. اما اگر فقط مدارک تحصیلی یک نفر مد نظر باشد ، یک قرار ملاقات کافی می باشد
Fatima سلام همسر من جاب آفر گرفته و من میخوام مدارک رو برای لگال به ویزامتریک ببرم.اگر نوبت رو به اسم خودم بگیرم و مدارک ایشون و سند ازدواج و شناسنامه رو ببرم فرم وکالت لازم هست یا خیر؟
Moji Fatima wrote سلام همسر من جاب آفر گرفته و من میخوام مدارک رو برای لگال به ویزامتریک ببرم.اگر نوبت رو به اسم خودم بگیرم و مدارک ایشون و سند ازدواج و شناسنامه رو ببرم فرم وکالت لازم هست یا خیر؟ باید نوبت به نام صاحب مدرک باشه، و چون مدارک تحصیلی ایشون رو میبرید فرم وکالت نیاز دارید.
Fatima سلام وقت همگی به خیر یه سوال در مورد ویزامتریک داشتم.ما برای ازدواج در آلمان نیاز داریم که ترجمه شناسنامه رو در ایران تأیید کنیم (آلمان میخوام ازدواج کنم) سوالی که داشتم اینه که میشه با یک وقت ترجمه شناسنامه هر دو نفر رو تأیید کرد؟ یا باید دو تا وقت بگیریم؟
mostafa Fatima wrote سلام وقت همگی به خیر یه سوال در مورد ویزامتریک داشتم.ما برای ازدواج در آلمان نیاز داریم که ترجمه شناسنامه رو در ایران تأیید کنیم (آلمان میخوام ازدواج کنم) سوالی که داشتم اینه که میشه با یک وقت ترجمه شناسنامه هر دو نفر رو تأیید کرد؟ یا باید دو تا وقت بگیریم؟ دو تا وقت میتونید بگیرید. جفتتون به فردی که میخواد انجام بده وکالت بدید برن لگال کنن لطفا بگید فقط لگال کنن، تایید نگید فقط حتما اصل شناسنامه و اصل ترجمه رو ببرن، یک کپی از پاستون هم بدید ببرن
ali دوستان گرامی میشه با همون وجه که پرداخت کردیم بعد از انجام قرار اوا، وجه رو پس نگیریم و یه قرار دیگه برای ویزا متریک رزرو کنم؟ دیگه نیاز به 24 ساعت صبر کردن نیست. متاسفانه دوتا از مدارکم دیر اماده شده و مجدد باید بدم برای لگال؟
ati Fatima wrote دوستان گرامی میشه با همون وجه که پرداخت کردیم بعد از انجام قرار اوا، وجه رو پس نگیریم و یه قرار دیگه برای ویزا متریک رزرو کنم؟ دیگه نیاز به 24 ساعت صبر کردن نیست. متاسفانه دوتا از مدارکم دیر اماده شده و مجدد باید بدم برای لگال؟ خیر
Kimiya سلام، ببخشید اگر سوال تکراری هست ،پیشاپیش بابت راهنمایی سپاسگزارم من تمام مدارکم را بابت گرفتن ویزا به ویزا متریک تحویل دادم. الان می خوام سند ازدواج و شناسنامه ها که ترجمه رسمی با مهر امور وزارت خارجه و دادگستری هست را لگال کنم. همسر من همراهم نمیاد و بعدا بهم ملحق میشه. سوال بنده به این موضوع بر می گرده که با توجه به این که به حضور ایشون در ویزامتریک نیاز نیست آیا پولی که بابت رزرو وقت باید به ویزامتریک بدیم را باید برای یک نفر واریز کنم یا برای دونفر؟
hosein farbod wrote سلام، ببخشید اگر سوال تکراری هست ،پیشاپیش بابت راهنمایی سپاسگزارم من تمام مدارکم را بابت گرفتن ویزا به ویزا متریک تحویل دادم. الان می خوام سند ازدواج و شناسنامه ها که ترجمه رسمی با مهر امور وزارت خارجه و دادگستری هست را لگال کنم. همسر من همراهم نمیاد و بعدا بهم ملحق میشه. سوال بنده به این موضوع بر می گرده که با توجه به این که به حضور ایشون در ویزامتریک نیاز نیست آیا پولی که بابت رزرو وقت باید به ویزامتریک بدیم را باید برای یک نفر واریز کنم یا برای دونفر؟ گرفتن وقت و واریز هزینه ربطی به حضور یا عدم حضور همسر شما نداره، ربط به مدارکی داره که می خواهید لگالایز کنید، همین تاپیک رو اگر بخونید متوجه میشوید