تجربه شکایت از اداره مهاجرت به نهاد نظارتی شهرداری
اقامت دائم
#اوسلندا
خدمات اداری
سلام دوستان.خواستم تجربه خودم رو از پروسه شکایت و عدم رعایت قانون تو اوسلندای شهر ماینتس ، ایالت راین لند فالز اشتراک بذارم. شکایتی که بدون وکیل نتیجه داد و نهاد جدیدی که بالا سر اداره اوسلندا باشه رو درگیر میکنه.
من ۳ ماه پیش درخواست اقامت دائم دادم در شهر ماینتس #Mainz ایالت ،Rhineland-pflaz.
از ماه ها قبلش بامسئول پرونده ام ایمیل بازی کرده بودم که چه مدارکی نیازه و چه کارایی باید انجام شه و مکتوب جوابی داشته باشم.
شرایط دارندگان بلوکارت ، ۲۷ ماه کار با مدرک A1 و ۲۱ ماه با مدرک B1 هست که هردو باید خارج از دوره پروبه باشن.
همین طور نتیجه آزمون LiD یا بعضی مواقع einburgerung,
من حدودا ۳۵ ماه بیمه داده بودم و از قبل دو بار از مسئول پرونده ام پرسیده بودم آزمون einburgerung رو قبول میکنن که دقیقا گفتن بله.
[تو این ایالت LiD رو هیچ فوکس هوخشوله ای اجازه نمیده امتحان بدید مگر اینکه برگه ی اجبار (verpflichtung) به شرکت در دوره های اینتگراسیون بیارید و دوره های ۱۲۰ ساعته برید. این دوره ها هم به هرکسی داده نمیشه اصلا مگر با تایید و درخواست از Bamf]
مسئول پرونده من وقتی درخواست با مدرک A1 ؛ ۳۶ ماه بیمه و نتیجه آزمون einburgerung دادم،
علی رغم اینکه ۳ بار تایید کرده بود شرایط رو دارم و آزمون مورد قبوله و با مدرک a1 میشه و ۳۰ ماه بیمه کافیه، درخواست منو رد کرد .
مواردی که اشاره کرد :
باید ۶۰ ماه بیمه بدی
آزمون Leben in De بدی
دوره های اینتگراسیون بری
- منم تو جواب ارجاع دادم به ایمیلای خودشون و لینک پیج خود اداره خارجیای شهرمون و استان و همچنین شرایط کلیذکر شده تو قانون سراسری آلمان (aufenthalts G.)
<مسئول پرونده اشتباهشو قبول کرد ولی گفت ، باید مدرک B1 بیاری و LiD بیاری هرجوری شده
که من دوباره جوابای خودشون رو که دقیقا اشاره کرده بودن einburgerung رو خودشون گفتن قبول میکنن اوردم و اشاره به بند قانونی شرط زبان مجدد کردم.
بار دوم اشتباهش درباره آزمون رو قبول کرد ولی گفت اصلا تو Blue card نیستی و حتما باید B1 بیاری
از اینجا به بعد متوجه شدم با آدم گیج (یا عوضی) طرفم و گفتم شاید حضوری یا تلفنی صحبت کنم بشه حل کرد قضیه رو. که متاسفانه پشت تلفن خیلی رفتار این شخص بد تر بود میگفت فقط فرم سوال جواب رو جواب میده.
من با بقیه ۷ هشت تا کارمند توی اون اداره. ام تماس گرفتم و یه نفر فقط جواب داد آخر وقت به آلمانی شرایطو توضیح دادم ، و گفت بله درست میگی و این شخص داره اشتباه میکنه
و گفت شانسیه و نصف کارمندای اینجا مشکل دارن (و اکثر اداره های آلمان اینجوری و باید حقتو بدونی وگرنه سرت بی کلاه میمونه رو دقیقا گفت کرد)
این شخص یه راهنمایی کرد که من تا حالا تو این گروه ندیدم و خواستم اشتراک بذارم و قضیه بدون وکیل حل شد :
این کارمند اداره خارجیا گفت یه نهادی بجز Bamf هست که اداره خارجیا شدیدا از اینا حساب میبره (مثل ...) و ۱۰۰% مشکلات این تیپی رو حل میکنه و اگه مطمئنی خلاف قانونی صورت گرفته تو Auslander، به اینا ایمیل بزن زیر ۳ چهار هفته مشکلتو حل میکنن و اینا رابین هود شهرن تو بحث تخلف از قانون.
تو شهر مایتس و ایالت ما ، oberburgermeister ، و دزرنات های زیر مجموعه اش ، وظیفه ی بررسی تخلفات قانونی رو دارن
Dezernat i , ii , ..
که بحث legal داره و بحث finanz و ...
من مستندات و طرح شکایتمون خودم با زبون خودم بدون چت جی پی تی و نوشتم و سلسله جوابا و تخلافات از قانونم و تناقضات رو مستند کردم و به رئیس اداره
Oberburgermeister
و همچنین معاونت بخش قانونیش
Legal & Standes-, Rechts- und Ordnungsamt
هم زدم. عنوان هم این بود "تخلف از قانون در اداره خارجیا و نقض مکرر جواب های خودشون در کیس من"
حدودا همون چهار هفته گذشت و ۳ چهار تا ایمیل پشت سرهم از اداره خارجی ها مستقیم برام اومد که معذرت خواهی کرده بودن از مشکل پیش اومده و تغییر sachbearbeiter و وقت سریع برای تحویل مدارک
یه ماه پیش برای تحویل مدارک مراجعه حضوری کردیم و اماده بودم توضیحات بدم که اصلا نیازی نشد و بازم عذر خ