تعویض پاسپورت
هشتگ تجربه
سلام دوستان
تجربه ام رو برای تعویض پاسپورت در سفارت پراگ به اشتراک میذارم:
حدودا ده ماه تا انقضای پاسپورت قبلیم مونده بود
حدود ۱۰ دسامبر، یعنی سه هفته پیش، تصمیم گرفتم که تمدید کنم، یه خرده سرچ کردم دیدم طبق تجربیات قبلی، سفارت پراگ خیلی سریع انجام میده.
بلافاصله مدارکم رو توی سامانه میخک برای تمدید گذرنامه اپلود کردم و سفارت رو پراگ انتخاب کردم
بهم رسید پی دی اف داد و روش نوشته بود سفارت پراگ و یک سایت معرفی کرده بود برای درخواست نوبت
**نکته مهم: اون سایت نوبت دهی اصلا باز نشد برای من و نوشته بود سیستم در حال به روزرسانی، اصلا به اون سایت و سامانه توجه نکنید، دست کم اگر میخواین از پراگ اقدام کنین
**شماره تماس و ایمیل سفارت پراگ رو از سایتش، پایین صفحه اول، پیدا کردم و از شانس من در اون لحظه دقیقا ساعت ۱۵:۰۰ بود و دیدم که ساعت پاسخگویی از ۱۵:۰۰ تا ۱۶:۰۰ هست. بلافاصله تماس گرفتم با سفارت و جواب دادن.
خیلی خوشبرخورد بهم توضیح دادن که برای گرفتن نوبت، کافیه یه ایمیل بزنم به ادرس ایمیلشون و با ضمیمه کردن رسید سامانه میخک، درخواست نوبت کنم
بلافاصله بعد تماس این کار رو کردم، ده دقیقه بعد به ایمیلم جواب دادن و یک وقت برای یک هفته بعد دادن بهم! به همراه لیست مدارک مورد نیاز
روز ترمین حضوری رفتم پراگ،
کلا یک نفر به غیر از من اونجا بود برای تمدید پاسپورت
اصل شناسنامه، کارت ملی و پاسپورت قبلیم رو ارائه کردم، به همراه یک عکس بیومتریک جاپ شده
گفتن عکست زمینه اس سفید نیست و مناسب نیست
همونجا گفتن یه عکس با گوشی پشت دیوار بگیرم و به ایمیلی که دادن بفرستم، یه عکس گرفتم نشون دادم، گفتن اوکیه و همونجا فرستادم براشون!
حدود نیم ساعت نشستم، پاسپورت جدید رو سرکنسول تحویل داد و تمام
پاسپورت قدیم هم به صورت پانچ شده برمیگردونن
کل پروسه از ثبت مدارک در میخک یک هفته شد
توی سفارت هم کلا یک ساعت طول کشید
من با ماشین شخصی از نورنبرگ رفتم. جای پارک اطراف سفارت به اندازه هست. فقط حواستون باشه که باید با اپ هزینه پارک رو پرداخت کنید. اپ
Easypark
مثلا کار میکنه