#اقامت_دائم
سلام دوستان،
من چند تا پست بالاتر دیدم درباره اینکه اداره مهاجرت به کسایی که دیر برای بلوکارت اقدام کردن(با اینکه همه شرایط رو داشتن) گفتن که برای اقامت دائم از زمان صدور بلوکارتشون ۲۱ ماه ( یا ۳۳ ماه) حساب میشه نه از زمان شروع قرارداد.
خواستم تجربه خودمونو بگم، من همسرم یکسال بعد از اینکه شرایط بلوکارت رو داشت برای گرفتن کارتش اقدام کرد( تو مدت یکسال اقامت پیوست داشتن)، بعدش دیدیم یکی از دوستان همینجا یه پستی گذاشتن درباره همین قضیه که میشه برای درخواست اقامت دائم اون ۲۱ ماه از زمان شروع کار حساب بشه، نه از زمان صدور بلوکارت، (همینجا تشکر میکنم ازشون نتونستم پیداشون کنم)، خلاصه ما قانونا رو دروردیم و ایمیل زدیم به اداره مهاجرت، که کسی که شرایط بلوکارت داره(نه صرفا کارتشو)، از زمانی که واجد شرایطه میتونه بعد گذشت ۲۱ ماه ( با مدرک ب ۱) برای اقامت دائم اقدام کنه و هیچ جاییم اشاره نشده از زمان صدور بلوکارت!
یکی از دلایل دیگه که اداره مهاجرت ممکنه بگه اینه که این مدتی که نوع اقامت، پیوست بوده
برای بلوکارت حساب نمیشه، که اینم درست نیست.
من یه قسمتی از ایمیلمونو میذارم، شاید کمک کنه.
Gesetzliche Grundlage - § 18g Abs. 3 AufenthG
Der Gesetzestext lautet:
„Dem Inhaber einer Blauen Karte EU ist eine Niederlassungserlaubnis zu erteilen, wenn er seit 33 Monaten eine Beschäftigung ausübt, die die Erteilung einer Blauen Karte EU erfordert, und Pflichtbeiträge oder freiwillige Beiträge zur gesetzlichen Rentenversicherung geleistet hat. Die Frist verkürzt sich auf 21 Monate, wenn der Ausländer über ausreichende Kenntnisse der deutschen Sprache verfügt.“
Wesentlich ist die Formulierung „eine Beschäftigung ausübt, die die Erteilung einer Blauen Karte EU erfordert“.
Das Gesetz knüpft damit ausdrücklich an den Beginn einer **entsprechenden Beschäftigung **an- nicht an das Datum der Ausstellung der Blauen Karte EU.
Außerdem:
- § 28 AufenthG regelt Aufenthaltserlaubnisse zum Familiennachzug, enthält jedoch keine Vorschriften zur Niederlassungserlaubnis für Inhaber einer Blauen Karte EU.
- § 18g Abs. 3 AufenthG ist hiervon unabhängig und stellt ausschließlich auf die Ausübung einer qualifizierten Beschäftigung ab, unabhängig davon, mit welchem Aufenthaltstitel diese zunächst erlaubt war.
خلاصه بهتره خودتون قوانین رو دربیارین، شاید اطلاعات اونا اپدیت نیست یا با جزئیات دقیق برای هر فردو چک نمیکنن.