#پین #PIN #کارت شناسایی eID#
کارت اقامت
اداره مهاجرت
خدمات اداری
سلام دوستان,
در خصوص پرسش و پاسخی که چند روز پیش در مورد پین (PIN) برای آی دی کارت الکترونیک (eID card) مطرح شد من تجربه ای داشتم.
کارت اقامت موقت جدید من بیش از یکسال پیش آمده بود ولی هیچ پین ای همراهش، قبلش یا بعدش نیامده بود و چون نیاز پیش نیامده بود اصلا بهش فکر نکرده بودم.
اخیرا، تصمیم گرفتم پیگیری کنم. در یکی از شعبه های شهرداری مونیخ که بصورت آنلاین خیلی هم خلوت بود در قسمت مربوط به پین و eID وقت گرفتم. وقتها ۵ دقیقه ای بود.
پس از مراجعه، کارمند اطلاعاتم را در سیستم چک کرد و گفت فکر نمی کنم من از اینجا دسترسی داشته باشم که پین به تو بدهم ولی امتحان می کنم. پاسخ منفی بود و مرا راهنمایی کرد به لینک مشابه در اداره مهاجرت و خارجی ها.
ابتدا با خودم گفتم که دچار دردسر می شوم چون معمولا وقتی با آن اداره، برای موارد دیگر، کار داشتم گرفتن وقت بسیار مشکل بود. ولی، این مرتبه متفاوت بود، چراکه، وقتی خواستم از لینک مربوط به eID وقت بگیرم (برای اولین مرتبه) دیدم که خیلی راحت بود و حتی توانستم برای همانروز، یک ساعت بعد، وقت بگیرم و مستقیم از شهرداری رفتم اداره مهاجرت و کارم در عرض ده دقیقه انجام شد. از من خواست یک پین جدید شش رقمی به انتخاب خودم در سیستم تایپ کنم و بعد، برای اطمینان از عملکرد آن، در اپلیکیشن Ausweis App که از قبل روی گوشی داشتم، با کمک قابلیت NFC در تلفن همراه، کارت و مشخصات چک شد.