بیمه
#تجربه_خودرو
میخواستم تجربهی خودم را در مورد بیمهی شرکت Autohero به اشتراک بگذارم.
من یکسالونیم پیش خودروی خودم را از این شرکت خریدم. یکی از پیشنهادهای Autohero بیمهی خودرو است که معمولاً بهصورت Vollkasko ارائه میشود. برای من که اولین بار بعد از ایران ماشین میخریدم، این پیشنهاد جذاب بود. معمولاً اگر سابقهی بیمه نداشته باشید، هزینهی بیمه سال اول بالا است. اما این شرکت بیمههای طرفقرارداد خودش را با قیمت مناسب پیشنهاد میده. برای من سال اول حدود نصف قیمت بازار بود و چیزی حدود ۱۱۰۰ یورو.
بعد از ۶ ماه (پایان سال) حدود ۲۰۰ یورو افزایش قیمت دادند. با توجه به مقرونبهصرفه بودن بیمهای که قرارداد پیشفرضش دو ساله بود، قرارداد را فسخ نکردم. امسال اما افزایش قیمت ۱۹ درصدی اعلام شد و حدود ۶۰۰ یورو دیگر به هزینهام اضافه شد.
من انتظار داشتم بعد از یک سال، کلاس بیمهایام (SF) به ۱ برسد. برای همین به شرکت
Neodigital Autoversicherung AG
نامه زدم و وضعیت SF را استعلام کردم. همزمان بیمههای مختلف را هم بررسی کردم. پاسخ شرکت که رسید، اعلام کردند که تعرفههای Autohero بهصورت فلت محاسبه میشود. یعنی نه کلاس SF را کاهش میدهد و نه با عدم خسارت بهبود پیدا میکند.
نتیجه: در حالت عادی، برای شرایط بیمهای مشابه باید حدود ۱۰۰۰ یورو کمتر پرداخت میکردم. فکر نمیکنم هنگام خرید خودرو کسی در مورد این موضوع به من توضیح داده باشه. به همین دلیل این تجربه را به اشتراک گذاشتم چون به نظرم اگر همان ابتدا از یک شرکت بیمهی عادی قرارداد میگرفتم، احتمالاً بهصرفهتر میشد.
البته برای من الان هزینهها تقریباً سر به سر شده، اما ادامهی این وضعیت واقعاً منطقی نیست.