#انتقال_پول
سلام دوستان، من یه تجربه بد از انتقال پول داشتم که از دیشب تا حالا درگیرش بودم و بعد از اتلاف کلی وقت و انرژی امروز برطرف شده، گفتم باهاتون به اشتراک بذارم شاید کمک کننده باشه.
دیشب یکی از آشناها از تارگو بانک یه مبلغ ناچیز ۸۰ یوروی به حساب Wise ام فرستاد و بنده خدا بلد نبود، توی قسمت رفرنس نوشت "Sahand Vielen Dank".
آقا این کلمه "Sahand" برامون دردسرساز شد!🤦♂️
گفتن این تراکنش مشکوک هست و مربوط به "Sahand, Iran" هست و این تراکنش برخلاف قوانین تحریم هست و مشخص کنید که آیا مربوط به شخص یا سازمانی توی ایران هست و از این داستانها....
روی حسابم هم یه اخطار reviewing زدن و کارتهامو توی اپلیکیشن فریز کردن!😐
خلاصه با کمک چتجیپیتی، با تیم پشتیبانی وایز کلی ایمیل رد و بدل کردیم که این فقط یه تراکنش ساده دوستانه بود و سهند هم فقط یه nickname هست و مربوط به بیزینس، سازمان یا شهر خاصی توی ایران نیست و این چیزا که در نهایت بازم قانع نشدن!!😶
اتفاق نهایی که افتاد این بود که تراکنش رو کنسل کردن و مبلغ رو به حساب آشنامون برگردوندن و حسابم رو از حالت فریز خارج کردن.
(توی پرانتز اینو بگم که تشخیص اولیه کلمه توی حساب وایز از طریق بات بوده، ولی بقیه مکالمات ایمیلی با تیم پشتیبانی بوده و با چند تا شخص در ارتباط بودم)
همه این اتفاقا بخاطر فقط ۸۰ یورو افتاد، چون آشنامون بلد نبود و توی رفرنس کلمهای نوشته بود که جزو کلمات حساس و فیلتری وایز بود. ولی این تجربه شد که قبل از هر انتقال پول(حتی ناچیز) حتما با طرف مقابل چک کنم که فقط Family یا Friend رو توی رفرنس بنویسه.
ببخشید سرتون رو درد آوردم و طولانی شد، امیدوارم واسه تراکنشهای آیندهتون کمک کننده باشه🙏