تعویض پاسپورت در شهر پراگ
تعویض پاسپورتسفارت ایرانتجربه سفر خدمات اداری
👈 پیام ادمین: استفاده از کارت های بانک های اینترنتی مثل رولوت، وایز یا N26 و پرداخت مستقیم به کرون، خیلی به صرفه تر از چنج کردن پول یا استفاده از کارت بانک های سنتی المانی است
من می خواهم تجربه امرو در مورد تعویض پاسپورت در شهر پراگ با دوستان به اشتراک بذارم. ترمین ها خیلی سریع انجام می شه و شما حتی می توانید خودتون یه تاریخ پیشنهادی رو اعلام کنین. تعداد مراجع کننده خیلی کم بود و همه از المان بودن، کارم در حد نیم ساعت انجام شد. حتماً اصل کارت ملی و اصل شناسنامه همراهتون باشه.
اگه همراهتون نباشه بهتره که قبل سفر به خانوادتون در ایران اطلاع بدین که شناسنامه و کارت ملی شما رو به وزارت امور خارجه در تهران یا نمایندگی های وزارت امور خارجه در شهرستان ها ببرن و اونجا کپی برابر اصل کنن و تصویر شناسنامه و کارت ملی رو به سفارت ایران در پراگ بفرستن.
هزینه ای که پرداخت کردم حدود 100 یورو بود و من چون به تنهایی پاسپورتم رو عوض کردم و همسرم همراهم نبود محل اقامت رو ایران زدن. ولی اگر زن و شوهر هر دو همزمان پاسپورتشون رو عوض کنن محل اقامت رو میتونن هر شهری که در اون ساکن هستن، آلمان یا هر شهر دیگه بزنن.
به نظرم یک دو سه روزم در کنارش مرخصی بگیرین چون پراگ واقعا خیلی شهر زیبایی هستش و اونجا چهره یک شهر اروپایی رو برخلاف آلمان میتونین ببینین و از این شهر زیبا و بناهای تاریخی باشکوه دیدن کنین ( مخصوصا ساعت نجومی) و سرزندگی شهر رو اینجور چیزا استفاده کنین و لذت ببرین.
واحد پول چک ، کرون چک هست، بهتره در مرکز شهر چنج کنین هر یورو حدود ۲۴ کرون چک هست، آلمان به صرفه نیس!
اگه قصدخرید کریستالهای بوهمیا و موزر رو دارین قیمتهای مرکز شهر خیلی بهتره و حتما برای اطمینان از اصل بودن از فروشنده سرتیفیکیت درخواست کنین، پرداخت با کارتهای بانکی هم مقدور هست در واقع کارتهای بانکی آلمان اونجا هم جوابه.
پل چارز روی رودخانه و قلعه پراگ واقعا دیدنی هستند حتما برید.
در رستوران های واقع در سنگفرشهای کنار ساعت نجومی حتما از غذای محلی پراگ به اسم گولاش و اردک رست میل کنین و از نورپردازی ساختمانهای اطراف لذت ببرید.
کلیسای سنت ویتوس هم خیلی دیدنی هست میتونید بلیط کامل که حدودا ۴۰ یورو هست بخرید و دو روز پشت هم بازدید کنین.