معادل سازی و قرارداد کاری با رشته دامپزشکی
#معادلسازی
#جابافر
#دامپزشکیانرکنونگ زاب
👈 نکته ؛ برای برخی رشته های هم میشود معادل سازی رو با زاب انجام داد و هم انرکنونگ
تجربه یکی از دوستان
قرارداد ماهی ۴۰۰۰ یورو
زاب گرفتم
پیش تاییدیه 18b1
من فرقم با بقیه اینه که دامپزشکم. عنوان شغلیم هم چیزی غیر از دامپزشکه، چون ما باید برای دامپزشکی آپروباتسیون بگذرونیم. البته عنوان شغلی و فعالیتم کاملا مرتبط با دام و صنعت دامپروریه
یعنی کسی که به اصلاح سم و درمان پای گاو میپردازه. توی آلمان هم دامپزشکای زیادی هستند که به این کار مشغولند
در ضمن کارفرمام تو ایمیلی که به اداره کار زد قید کرد که من میتونم در حین فعالیت شغلیم مراحل مربوط به اخذ دامپزشکی از آلمان رو همزمان سپری کنم. من همونو پرینت گرفتم و همراه مدارکم روز مصاحبه تحویل دادم
باید آپروباتسیون بگذرونم و یک سری واحدها رو اونجا بگذرونم که حدود دو سال طول میکشه. البته غیر حضوری و فقط باید درسهاش رو بخونم و امتحان بدم
سوال ؛
پس برای اینکه مجوز دامپزشکی بهت بدن زاب رو قبول میکنند ازت، فقط باید دو سال اضافی رو بخونی درسته ؟
بله حدودا. خوندنش هم اینطور نیست که بریم سر کلاس بشینیم. واحدهایی که اینجا خوندیم رو مطابقت میدن و یه چیزی مثل کسری واحد بهمون میدن. مثلا این ۶-۷ واحد رو باید بگذرونیم و امتحانش رو پاس کنیم. به اضافه زبان تخصصی