تجربه خروج ارز از المان مبلغ زیاد
گمرک
#zoll
#خروج_ارز
سلام وقت همگی بخیر . یه تجربه ای که شاید بعدا مورد نیاز باشه داخل گروه به اشتراکمیزارم .
برای کسایی که مبلغ بالای ۱۰ هزار یورو از المان به ایران حمل کنن این مطلب مفیده .
امروز با پلیس zoll صحبت کردیم گفت اگر بالای ۱۰ هزار یورو بخواییداز فرودگاه ببرید باید اظهارنامه گمرکی پرکنید و منبع پول مشخص باشه .
از بانکمیشه برای مشخص شدن منبع استعلام گرفت و ضمیمه مدارک گذاشت .
هیچمحدودیت مبلغی و تعداد دفعات گفت که مهم نیست . مثلا هر شخصی میتونه چندین بار پول نقد به کشورش ببره اگر منبع معلوم باشه (مثلا حقوق یا وام بانکی )و به گمرک فرودگاه اعلام کنه .
این تجربه اگر با موفقیت به اتمام رسید مابقی مراحل رو کامل داخل گروه قرار میدم .
با سلام ، در ادامه این تجربه مابقی نکات رو داخل گروه به اشتراک میزارم ، من مبلغ مورد نظر رو که بالای ۱۰ هزار تا بود به راحتی به ایران بردم با یک کیف دستی و هیچ مشکلی پیش نیومد .
پرواز من مستقیم از فرانکفورت با پرواز لوفتانزا بود قبلش تمام مدارکی که نشون میداد این پول از کار قانونی بدست اومده به همراه فرمی که زیر این کامنت نمونه اش رومیزارم پر کردم و بعد از گرفتن کارت پرواز پیش پلیس Zoll فرودگاه رفتم ومدارک و تحویل دادم .
همه چیز به راحتی انجام شذ ولی چندتا نکنه مهم داره ، سعی کنید ۱)حتما پرواز مستقیم بگیرید چون در ترکیه یا دبی هم موقع خروج مجدد باید برید پیش پلیس ، ۲)نفری که پول همراهش هست هیچ پول دیگه ای به غیر اون مبلغ همراه نداشته باشه حتی یک یورو، با اگر همراهش هست همون موقع به پلیس اعلام کنه ۳)شخص حمل کننده پول مالک پول باشه یعنی اگر مدارک پول برای شماست پول دست همسرتون نباشه حتما باید خود شخص مربوطه پول و حمل کنه حتی برای لحظه ای پول و دست کسی ندید .
در ادامه مستندات کافی برای نشون دادن به پلیس بهتون میگم ، مستنداتی مثل قرارداد وام با بانک ، کنتواوسوگ که نشون میده بانک پول و به حساب شما واریز و بعذ برداشت کردید ، فیش حقوقی ، مدارک مربوط به واریز وجه شرکت به حساب شما، هر چیزی که بتونه ثابت کنه این پول از راه قانونی بدست اومده