من اینطوری هک شدم که علیرغم اخطار دیگران یه برنامه کرک شده دانلود کردم که وقتی فایل کرک نرم افزار رو اجرا کردم، و با توجه به چیزی که تو اینترنت خوندم کل فایلهای سشن تلگرام واتسپ و کوکی های کروم من رو کپی کرده بود و فرستاده بود براشون.
در این مورد دیفندر ویندوز دیر عمل کرد. کلیک کردم، بعد از چند ثانیه سیستم فریز شد، ویندوز دیفندر اخطار داد، کامپیوتر اتومات ریست شد.
واتسپ پریده بود بیرون ولی اونا منو از تو تلگرام گوشی و کامپیوتر بیرون انداختن، متاسفانه و در کمال حماقت اون رمز ۱۲ کلمه ای یه ولت رو تو پیامهای شخصی داشتم که ولت من رو تخلیه کرده بودن، سعی کرده بودن با کروم و از طریق پی پال و آمازون سفارش بازی کامپیوتری و این جور چیزا بزارن که خریداشون لغو شده بود، کل اینکار رو نصف شب انجام داده بودن که من خواب بودم و وقتی صبح بیدار شدم یه عالم ایمیل تلاش مشکوک لاگین دریافت کردم.
همونطور که دوستمون گفتن، چون متاسفانه از اوتنتیکیشن دیگه ای مثه 2FA ... استفاده نکرده بودم، تلگرام خودم و اینستاکرام همسرم علیرغم کلی ایمیل زدن به این سایتها و گفتن این که ما هک شدیم، کلا از دست رفت. تترهای اون ولت هم از دست رفت