من برای ترم اکتبر سال ۲۰۲۳ به صورت پیوست همزمان با همسرم رفتیم ویزامتریک برای مصاحبه دانشجویی شهر برلین و درخواست ویزا.
و آفیسر با توجه به sop من، من رو ریجکت کرد که به تبع، همسرم هم ریجکت شد.
ما همون موقع اعتراض زدیم به نتیجه و اسم خودم و همسرم رو آوردم توو اعتراض.
و فوریه ۲۰۲۵ بعد از یکسال و ۵ ماه از اعتراضم به من زنگ زدن از سفارت که هنوزم میخواید به اعتراضتون رسیدگی بشه؟
گفتم بله
و سه تا مدرک جدید از من خواست
۱. تمکن ۱۱۹۰۲ یورویی خودم به علاوه ۴۸۰۰ یورو برای همسرم به روز بزارم توو حسابم و بهشون بدم. یعنی مجموعا ۱۶۷۰۲ یورو.
۲. نامه پذیرش به روز دانشگاهم برای ترم جدید
۳. آزمون گوته همسرممنقضی شده بود گفت یا آزمون جدید بده یا اگه هنوز کلاس میره، مدرکی مبتنی بر اینکه کلاس میره بده. (که من نامه ای دادمکه دوره b1رو توو آموزشگاه به تازگی تموم کرده) و مدرک هم واقعی هست.
یه نامه هم ایمیل کرده بود به ما که تعهد نامه ای بود که باید خودم و همسرم امضا میکردیم که ما این پول ۱۶۷۰۲ یورو رو توو فرودگاه باید با خودمون داشته باشیم. و همسرم هم CC ایمیل کرده بودند.
منم خوشحال که داره همزمان کارامون پیش میره و میخوان به جفتمون ویزا بدن بعد از این همه مدت.
من مدارک رو تکمیل ایمیل کردم بهشون
بعد به من زنگ زدن از سفارت که شما ویزات اوکیه ولی برای پیوستت باید بری آلمان یه سری کارها کنی و ما توو ایران بدون اجازه اداره خارجی های آلمان نمیتونیم ویزای پیوست تو صادر کنیم.
و من اون لحظه اصلا به ذهنم نرسید که چه سوال هایی باید بپرسم.
حالا الان نمیدونم پرونده همسر من تشکیل شده از قبل هست و فقط باید برم خونه و اقامت اوکی کنم و درخواست بدم به اوسلاندا برای ویزای همسرم؟ یا باید از اول وقت ویزامتریک بگیرم براش مثله بقیه دانشجوها که الان نمیتونن همزمان اقدامکنن؟