مشکلات مستاجر و صاحبخانه
#تجربه یکی از اعضاخانه
#پولپیشاجاره خانه
#خرابی_ساختمان
دوستان تجربه در مورد خروج از خانه قبلی و مشکلاتی که داریم فعلا رو میخوام انتقال بدم
دو تا اتفاق تو خونه قبلی افتاد
۱- یه شیشه مربا از یخچال افتاد خورد رو در فریزر و یه تیکه از در به اندازه کمتر از یه سانت کنده شد
۲- یه دستگاه الکتریکی مربوط به شومینه بود که اونم خراب شد ولی هنوز وضعیت اون با بیمه مسئولیت نامشخصه
خونه ماله سال ۲۰۱۶ بود و آشپزخانه رو صاحبخانه اون سال یه تیکه ۱۶ هزار یورو خریده بود و شرکتی که کار آشپزخونه رو کرده بود دیگه این سری از رنگ و مدل کابینت رو درست نمیکرد
نهایتا بیمه اعلام کرد که چون آشپزخونه ۸ ساله هست، ما کلا ۱۴۰ یورو میدیم (همه چی بهش استهلاک میخوره، اصلا گرون بودن روز اول مهم نیست)
ولی صاحبخانه رفته نجار پیدا کردو در سفارش داده و شده ۷۵۰ یورو تقریبا و به من گفت که از پول پیش کم میکنم ما به تفاوت رو
من با بیمه لگال تماس گرفتم و اونا گفتن کار صابخونه غیرقانونی هست و بیشتر از مبلغ بیمه نمیتونه طلب کنه
حالا فعلا صاحبخانه رفته خودش تحقیق کنه ولی اگه نپذیرفت، قرار من با وکیل این شد که یه کیس رسمی باز کنم که طرف حساب صاحبخانه بشه وکیل
نتیجه امر که وکیل به من گفت خیلی تو آلمان مرسومه که صاحبخانه مستاجر رو تا بتونن سر کیسه میکنن، حواستون باشه