S_reza54730 سلام من برای phd اقدام کردم و دانشگاه برای phd یک قرارداد کاری و شرح کار فرستاد و توی قرارداد ذکر کرده که برای ویزای 18b اقدام کنم. من برای ویزا اقدام کردم و الان یکماه از مصاحبه م گذشته. امروز از سفارت زنگ زدن گفتن که با درخواست 18b نمیتونن موافقت کنن و باید ویزای تحقیقاتی (فکر کنم 18d میشه) اقدام کنم. ازمن خواستن که نامه هاستینگ اگریمنت بفرستم و یک نامه مبنی براینکه سفارت این اجازه رو داره که بادانشگاه ارتباط بگیره. و اینها رو بندازم صندوق . ۱- الان توی چک لیست شرح برنامه تحقیقاتی هم هست ولی به من چیزی نگفتن. آیا باید این رو هم براشون بندازم صندوق؟ ۲- گفتن توافق نامه رو باید اصلش رو پست کنن از دانشگاه و من امضا کنم و اصلش رو بندازم صندوق. ۲- میشه بفرمایید الان دقیقا اینها چی از من میخوان؟ حتی نگفتن چقدر وقت دارم. الان با این وضعیت ویزای من خیلی طول میکشه برای اینکه صادر بشه؟
Admin S_reza54730 این سری پست ها رو در همین فروم بخونید، جواب اکثر سوالهاتون رو میگیرید https://forum.live-in-europe.org/u/Koabba/discussions
Admin S_reza54730 سوال مهم اینکه چرا بدون پیش تاییدیه میرید مصاحبه ؟! اگر قرارداد کاری میگیرید بدون پیش تاییدیه اداره کار مصاحبه سفارت نرید.
Admin S_reza54730 این لینک رو بخونید، نمونه قرارداد هاستینگ اگریمنت اونجا در پایین صفحه هست https://www.bamf.de/SharedDocs/Anlagen/DE/Forschung/Forschungseinrichtungen/08muster-aufnahmevereinbarung-deutsch-englisch.html;nn=282388
Admin S_reza54730 توی قسمت ویزای بلند مدت سایت سفارت، در قسمتی که لیفلت های مربوط به ویزای مختلف گذاشته شده، لیفلت ویزای ریسرچ هم موجود هست، اونو بگیرید و هر مدرکی اونجا نوشته و شما به سفارت ندادید رو براشون بفرستید برای اینکه بدونید چطوری مدارک رو بفرستید کلمه زیر رو در همین فروم سرچ کنید رفع نقصی مدارک
S_reza54730 خیلی خیلی ممنونم از راهنماییتون. اخه دقیقا مشکل من اینجاست که من با پیش تاییدیه هم رفتم . اصلا بدون پیش تاییدیه ویرامتریک راه نمیداد. الان با وجود پیش تاییدیه من به این مشکل خوردم
Admin S_reza54730 خیلی عجیبه با پیش تاییدیه !! ولی خوب چاره ای نیست، به کارفرما بگید، لینک بالا رو به همراه پی دی اف مربوط براسون بفرستید، بگید سفارت قبول نکرده کاری، میگه باید ویزای ریسرچ بگیری حقوق تون چقدر بود؟
Admin S_reza54730 خوب هفته ای ۲۰ ساعت معلومه باید ویزای ریسرچ بگیرید!! تعجبه از اداره کار که چرا پیش تاییدیه کاری داده!! برای ویزای کاری، کار باید فول تایم باشه، تو صفحه قرارداد در ویکی و جاهای دیگه این نکته تاکید شده
S_reza54730 Admin من از این درخواست ویزا منصرف شدم، میخوام یکبار دیگه درخواست بدم. الان با این درخواستی که در جریان هست و سفارت منتظر رفع نقصی (حدود 1 ماه گذشته) هست باید چکار کنم ؟ منتظر بمونم رجکت بشم یا درخواست جدیدم رو با یک نامه انصراف از درخواست قبلیم بدم ؟
Admin S_reza54730 برید مصاحبه جدید، و همراه مدارک یک نامه بدید به سفارت که از درخواست قبلی منصرف شدید و هیچ ادعایی ندارید. فقط دقت کنید دارید چیکار میکنید که دوباره با مشکل مواجه نشید
S_reza54730 Admin دانشگاه بعد کلی معطلی بهم گفت بخاطر بیمه نمیتونه هاستینگ صادر کنه. یه قرارداد دیگه بهم داد. اینبار یجوریه که به بلوکارت برای رشته های mint میرسه . حدود 31 ساعت درهفته. بنظرتون مشکلی پیش نمیاد ؟
Admin S_reza54730 دوست عزیز قرارداد کاری ، کار فول تایم میخواهد. روزی ۸ ساعت ، ۵ روز در هفته اگر غیر اینه دانشجو هستید و باید هاستینگ اگریمنت بگیرید.