کلارنا یه سرویس فاینانس و کردیت هست زیر مجموعه یک بانک سوئدی،
اپلیکیشنش رو نصب میکنید، آدرس و شماره تلفن و ایمیل رو کانفرم میکنید،
به شما چند امکان رو میده:
- ساخت کارت اعتباری یکبار مصرف تا سقف ۱۰۰۰ یورو، با اون کارت پرداخت کنید، میتونید مبلغش رو ظرف حداکثر ۳۰ روز تصفیه کنید یا درجا تصفیه کنید، یا با پرداخت مبلغ کمی، ۳۰ روز مجدد پرداخت رو پستپن کنید، اگر باز سر ۶۰ روز نتونستید پرداخت کنید، باز با پرداخت مبلغ کمی، ۳۰ روز دیگه مهلت میده.
میتونید مستقیم از داخلش خریدتون رو قسطبندی کنید که کردیت چک میکنه اول بعد میگه قبول یا رد، البته درصد سودش بالاست (۱۲ درصد).
اگرم بخواهید میتونید کلارنا کارت بگیرید (کارت بانکی کلارنا نیست), با اون هر پرداختی رو میتونید سی روزه پرداخت کنید. مثلا من تنظیم کردم خریدهای زیر ۱۰۰ یورو مستقیم از حساب بانک اشپارکاسه برداشت کنه, بالای ۱۰۰ رو ۳۰ روزه، بعد سر فرصت میشینم ببینم شرایط مالیم چطوره، کدوم رو تصفیه کنم کدوم رو نه.
موقع پرداخت توی اکثر فروشگاههای اینترنتی بزرگ هم گزینه پرداخت با کلارنا رو دارید، مثلا آیکیا، یا بعضی جاها خود کلارنا بتون آپشن اقساطی بدون سود میده، مثل سایت فیلیپس، یا اگر جایی مستقیم نداشته باشه پرداخت با کارت یکبار مصرف یا کلارنا کارت که من وصلش کردم به آمازون.
خلاصه سرویس خیلی خوبی هست، موقع اسبابکشی چند هزار یورو باش پرداخت بلند مدت زدم.
اشپارکاسه هم یه ماشین حساب آنلاین داره برای وام های کوچیک، اونجا حدودی میفهمید چقدر اعتبار دارید. اما دقیقاً همونطور که دوستان گفتن، وقت بگیرید برید اونجا با روی باز تمام سوالات رو جواب میدن.
بسیار هم معتبر هست، سرچ کنید به انگلیسی تمام مشخصات بانک و شرکتش میاد و به شدت داره بزرگ میشه، اصطلاحا سرویس BNPL هست که در دنیا داره بسیار فراگیر میشه (buy now pay later)
اگر خواستید میتونید مستقیم برید اپلیکیشنش رو دانلود کنید
https://klarna.com/
کلا چون مسیله شخصی خودم بود کمی بررسی کردم ببینم کردیت کارت بانکی (اشپارکاسه) بگیرم یا کلارنا کارت، مزایا معایبش رو هم بگم و تمام (الان خودم هر دو رو دارم):
هر دو کردیت کارت محسوب میشن،
هر دو خرید اعتباری تا سقف یک مبلغ مشخص که با افزایش تراکنش، اعتبار میره بالا
کلارنا: فارغ از زمان خرید و تراکنش، ۳۰ روز یا یک ماه فرصت تصفیه دارید.
کردیت کارت اشپارکاسه: مستقل از زمان خرید، حوالی ۲۰ هر ماه بانک مبلغ رو از حساب دبیت شما کسر میکنه برای تصفیه. شما ۱۹ خرید کنید یک روز بعد تصفیه انجام میشه، ۲۱ام خرید کنید ۳۰ روز بعد تصفیه میشه پس کمی محدودیت بیشتر داره. از اکانت منیجر اشپارکاسه پرسیدم، گفت باید تصفیه کنید اگر نکنید قسط با درصد سود ۲۵ درصد اگر اشتباه نکنم ولی پیشنهاد ما اینه، بیاید یه وام شخصی ۴.۵ درصد بگیرید و اعتبار رو تصفیه کنید و نگذارید به اونجا برسه که کردیت تصفیه نشه.
کردیت کارت (اشپارکاسه): قابلیت گرفتن کش از دستگاه در شرایط ضروری (چون کارمزد داره)
کلارنا نمیتونید
کردیت کارت (اشپارکاسه): قابلیت سکیوریتی دیپازیت مثلا برای مواقعی که ماشین میخواهید اجاره کنید. اگر کردیت کارت نباشه، از دبیت کارت دیپازیت باید بدید و مبلغ واقعی از حسابتون بلوکه میشه.
کلارنا نداره.
داشتن کردیت کارت بنا به شبیهساز سایت شوفا، تاثیر مثبت داره چون نشون میده بانک به شما اعتماد کرده که براتون کردیت لاین باز کرده.
در مجموع چون کلارنا کارت، حساب بانکی یا کارت بانکی نیست، اثر منفی شوفا نداره و فلسیبیلیتی خوبی در پرداخت میده و من شخصا جمعبندیم این بود ضرری نداره کما اینکه الان همه پرداخت هام رو با اون میزنم نه کارت اشپارکاسه اصلیم از جهت یک لایه امنیت بیشتر که کارت اصلی وصل به حساب اصلیم اتفاقی براش نیفته، همچنین فیچر دستهبندی کردن هزینهها برای بهتر مدیریت کردنشون.
کردیت کارت هم گرفتم از باب اثر مثبت شوفا و روز مبادا 😅
ببخشید از دوستان، پر حرفی کردم.