#تجربه #گواهینامه #Umschreibung
شهر: برلین
فارشوله: Fahrschule Safe GmbH
نوع فرآیند: تبدیل گواهینامه ایرانی (Umschreibung)
محل آزمون: DEKRA Tempelhof
سلام به همه
خواستم فرآیند گواهینامه رو باهاتون به اشتراک بذارم.
من بر اساس مواردی که اینجا مطرح شده، پروسه رو پیش بردم.
نکاتی به ذهنم میرسه که یکی یکی در موردشون توضیح میدم:
- برای کلاس کمک های اولیه، من ارزونترین کلاسی که توی برلین پیدا کردم، برای SoftAid GmbH بود که کیفیت خوبی هم داشت. فقط توجه کنید که کلاس هاشون فقط به زبان آلمانی برگزار میشه و مربی ها انگلیسی صحبت نمیکنن.
- تست بینایی رو من به صورت رایگان توی fielmann انجام دادم.
- طبق بررسی هایی که من انجام دادم، ریتینگ فارشوله ها توی گوگل اکثرا فیک هست. به این صورت که ریتینگ های پایین و نظرات منفی حذف میشن. من به پیشنهاد یکی از دوستانم، فارشوله Safe رو انتخاب کردم و در کل راضی بودم. نکته مثبت دیگه ای هم که داشت، این بود که هزینه ثبت نامش رایگان بود و شما بعد از ثبت نام، بلافاصله دسترسی رایگان به اپ ClickClickDrive (که مربوط به آزمون تئوری هست) رو دریافت میکنید.
- از زمان مراجعه به Bürgeramt تا زمان دریافت نامه ی صدور اجازه برای آزمون تئوری حدود 8 هفته طول کشید که توی این مدت، خودم رو واسه آزمون تئوری آماده کردم.
- من امتحان تئوری رو به زبان انگلیسی دادم. برای کلاس های عملی هم با زبان انگلیسی با مربی صحبت میکردم.
- قبل از آزمون عملی، به پیشنهاد یکی از دوستان، چندین بار سوار اتوبوس های منطقه تمپلهوف شدم که کمک خیلی زیادی توی آشنایی با خیابون ها و تابلوها داشت. میتونید از Google Street View هم واسه آشنایی بیشتر با نقاطی که احتمال اشتباه هست (مثل Atilaplatz) استفاده کنید. همزمان هم از گروه تلگرامی گواهینامه آلمانی در 30 روز و منابع زیر توی یوتوب استفاده کردم که به شدت پیشنهاد میکنم:
- کانال German Driving School (به زبان انگلیسی، ویدیوهای آزمون عملی در محدوده فرانکفورت)
- کانال Fischer Academy (به زبان آلمانی، ویدیوهای بسیار با کیفیت آزمون عملی در شهر Gera)
- کانال Fahrlehrer Oguz (به زبان آلمانی و ترکی، ویدیوهای شبیه سازی آزمون عملی در محدوده تمپلهوف برلین)
- کانال Fahrlehrer.Barisch (به زبان آلمانی، ویدیوهای کوتاه از محله های نویکلن و تمپلهوف، نقاطی که احتمال اشتباه زیاد هست)
- کانال Fahrschule EinsZweiDrive (به زبان آلمانی، چند ویدیو با کیفیت نه چندان مطلوب در منطقه تمپلهوف)
- بنظرم امتحان عملی رو جوری تنظیم کنید که توی ماه های سرد سال باشه تا تعداد دوچرخه و عابر پیاده توی شهر کمتر باشه.
- تعداد جلسات عملی شما، بستگی به نظر مربی، فارشوله و عملکرد خودتون داره. سعی کنید مواردی که مربی میگه رو سریع یاد بگیرید و خودتون رو با قوانین اینجا منطبق کنید.
تایم لاین پروسه و مسیری رو که زمان امتحان عملی رانندگی کردم، توی عکس های زیر میتونید ببینید. هزینه ای که کردم حدودا 1050 یورو شد.
امیدوارم که مواردی که مطرح کردم، کمک کننده باشه. اگه سوالی هست، در خدمتم.