Earanl40351 من هفته پیش مدارک دادم برای بلوکارت با پیوست و در shortage لیست نبودم ولی حقوق رو داشتم (50 هزار تا در سال) ، پیش تاییدیه عادی من اواخر 2024 صادر شده بود منتها 18g صادر نشد (حدود 1 هفته هم طول کشید) و 18b بود، به نظر خودم و کارشناس make it in germany که باهاشون جلسه مشورتی داشتم (حدود 1 ماه پیش و بعد از تکمیل لگال)، با توجه به اینکه در سال 2024 حقوق قراردادم کمتر بود ولی شروع کار قرارداد 2025 بود و کارفرما حداقل 2024 رو در نظر گرفته بود، احتمالا اداره کار به حداقل 2025 دسترسی داشته تو اون زمان و پیش تاییدیه 18g صادر نکرده... به توصیه make it in germany من یه الحاقیه افزایش حقوق تهیه و پرونده رو بدون ارائه پیش تاییدیه به ویزامتریک بردم... نظرتون رو علاقه مندم بدونم... البته به من گفته شد که اداره کار این پیش تاییده رو همون اواخر 2024 به سفارت هم ارسال کرده منتها من ارائه ندادم
Admin Earanl40351 حقوق در الحاقیه قرارداد، باید عینا در فرم شرح کار، یا اظهارنامه استخدام ثبت بشه تا تاثیر داشته باشه. الان حقوق نهایی چقدر هست؟ شغلتون چیه، مدرک دانشگاهی چیه،؟ و دقیقا در مورد چی نظر میخواهید؟ اینکه بلوکارت بهتون میدن یا نه ؟
Earanl40351 بله دقیقا اونها مجددا بروز و ثبت شد. منتها برای اداره کار بروز رسانی حقوق ارسال نشده هنوز و به پیش تاییدیه پیشین اکتفا شد. حقوق نهایی الان ماهانه 4050 هست. شغل مدیر توسعه. مدرک ارشد مدیریت. برای بلوکارت
Admin Earanl40351 حقوق بلوکارت در ۲۰۲۵ مبلغ ۴۸۳۰۰ هست، و حقوق سالانه شما میشه ۴۸۶۰۰ که بالاتر از بلوکارت هست. امیدوارم مشکلی نباشه