تجربه آسیب دید بچه ها هنگام ورزش در باشگاه
کودکانبیمه
#بیمه_مسوولیت
درود.دوستان تجربموبگم
درمورداتفاقاتی که برابچه هامخصوصامیفته تومدرسه و...پسرم چندروزپیش توتکواندودندونش شکست.بعد من به رئیس باشگاه گفتم خانواده اون پسری که زده دندونشوشکسته بیمه مسولیت دارن یانه؟گفت نمیدونم. ولی ماخودمون بیمه داریم.مشکلی نیست.
بااین حال من همون روزرفتم پیش پلیس.آنسایگه دادم ازپسره وباشگاه.پلیسع ازپسرم خاست کامل توضیح بده.پسرمم گفت اون عمدی نزده.پلیسه گفت چون عمدی نیست شامل korperverletzungنمیشه.توبایدبری باشگاه خودش بیمه داره ازاونجا کاملانرمال حل میشه.
دیروز پسرموبردم دندانپزشکی.دندونشودرست کرد.ولی دکترگفت این دندون نهایتش ۳تا۴سال دوام داره.بعدبایدایمپلنت بشه.توباید ازبیمه باشگاه فرم Unfallmeldungروبگیری.دیگه این دندون هرزمانی مشکلی داشته باشه یاکرنه یاایمپلنت بخادبابیمه باشگاهه.
حالادیروزرفتم به رئیس باشگاه گفتم این برگه روبده.گفت نمیدونم بیمه طوری هست که درآینده هم خسارت بده.دیگه منتظرم ببینم چی میشه.اگه نشدبرم پیش وکیل شکایت کنم.
بعدپلیسه گفت بچتون تومدرسه،وسایل شهربازی،کلاس باشگاه...هروقت صدمه دیدبایدازهمون جا فرم unfallmeldungروبگیری که هروقت هرمشکلی برای اون عضو پیش اومد بابیمه همون جاست