سلام به همه بچه های گروه، من همونطور که قول داده بودم نتیجه تحقیقات و بابت بیمه دندون پزشکی اینجا مینویسم شاید بدرد بقیه بخوره
#Zahnzusatzversicherung🦷 بیمه دندان
اولا قبل ازاینکه دندون به مشکل بخوره ختما بیمه رو انجام بدید چون بیمه های معمولی درمان در حد پرکردن با مواد مشکی و کشیدن و .. این چیزاست و برای جراحی و اندو و یا پروتز و ایمپلنت و ارتودنسی و روکش هزینه ای نمیده و هر دندان اگر بدون بیمه بخواد درست بشه بالای هزارتا معمولا هزینه اش میشه (البته بستگی به دندون و ،…داره)
۱- اگر دندون درد شدید حتی شدید ترمین و جابجا کنید و بیمه رو انجام بدید بعد برید معاینه چون بعد از بیمه دندان اونا به اطلاعات پزشکی شما دسترسی دارند و به پزشک معالج نامه میزنند که در معاینه چه ایراداتی و مشاهده کردید تا پرداخت نکنند.
۲- حدالمقدور تا سه ماه بعد از بیمه بهتره استفاده نشه البته این مربوط به بیمه هایی هست که دوره انتظار داره ولی اگر کلا چند ماه بعد از بیمه شروع بکنید درمان و بهتر هست تا بهونه نداشته باشند
۳- پرداخت مبلغ ماهانه بیمه به دوتا عامل خیلی وابسته است اول سن دوم سهم بازپرداختی (فرانشیز) هرچی سن کمتر باشه و فرانشیز بیشتر مبلغ بیمه ماهانه کمتر میشه مثلا ماهی ۱۰ یورو برای کسی ک زیر سی سال داره و ۸۰درصد میخواد هزینه ها رو بگیره یا ماهی ۴۰ یورو برای کسی که بالای ۴۱ سال داره و میخواد صدرصد هزینه هارو بگیره. پس این که چه مبلغی پرداخت میکنید ربطی به خوب یا بد بودن بیمه نداره
من بعد برسی هایی که کردم به دوتا بیمه رسیدم که اکثرا راضی بودن و شرایط و قیمت هاش خوب بود
۱- بیمه astra
۲- بیمهBarmenia
من خودم با توجه به نظر کاربرها بیمه بارمنیا انتخاب کردم ماهی ۳۵€
میتونید حالت های مختلف این دوتا بیمه رو و یا بیمه های دیگه رو تو چک ۲۴ مقایسه کنید و انتخاب کنید.
کلام آخر :
حتی اگر فکر میکنید احتمال داره دندون درد بشید و یا هر معالجه ای رو تو ۵سال دیگه انجام بدید حتما بیمه کنید چون سالی ۴۰۰ یورو میدی ۱۵۰۰ سال اول ۳۰۰۰ یورو سال دوم ۴۵۰۰ یورو سال سوم ۶۰۰۰یورو سال چهارم و از سال پنجم بدون محدودیت پوشش میده، البته این مقدار هم باز بسته به نوع بیمه متفاوت هست ولی معمولا تو همین محدوده هاست و اینکه نرخ بیمه هر ۵یاده سال یکبار تغیر میکنه(به صورت پله ای)دندانپزشک