تجربه من با بیمه بارمنیا – لطفاً اشتباه منو تکرار نکنید!
سلام دوستان،
میخواستم تجربه تلخی که با بیمه دندانپزشکی بارمنیا داشتم رو با شما به اشتراک بگذارم تا شما به مشکل من دچار نشید.
هزینهای که پرداخت کردم:
هزینه درمان دندانهای من حدود ۹۰۰۰ یورو شد. بیمه TK قبول کرد ۳۵۰۰ یورو رو پرداخت کنه، ولی من انتظار داشتم که بارمنیا ۳۰۰۰ یورو طبق قرارداد پرداخت کنه. اما بارمنیا بهانه آورد و قرارداد من رو کلاً کنسل کرد!
دلیل کنسل شدن بیمه:
بیمهها میگن که اگر قبل از بستن قرارداد، دکتر به شما یک درمان خاص (مثلاً روکش یا ایمپلنت) رو پیشنهاد داده باشه، این در پرونده ثبت میشه. اگر بعداً بیمه متوجه بشه که شما از قبل اطلاع داشتید و بعداً بیمه گرفتید، ممکنه کل قرارداد رو فسخ کنه و هیچ مبلغی پرداخت نکنه.
مشکل من چی بود؟
قبل از اینکه بیمه رو بگیرم، دکتر فقط برای من یک شینه (نایت گارد) تجویز کرده بود و اصلاً حرفی از روکش نزده بود. اما بیمه این رو به هم ربط داد و گفت که چون شما قبلاً مشکل فک داشتی، پس احتمالاً دکتر بهت توصیه کرده بوده که روکش بذاری. در نتیجه، قرارداد رو کنسل کردن و من الان درگیر شکایت و وکیل هستم!
چیکار باید کرد که به این مشکل دچار نشید؟
✅ قبل از اینکه به دندانپزشک مراجعه کنید، بیمه دندانپزشکی بگیرید! بعضی بیمهها (مثل بارمنیا) اگر متوجه بشن که قبلاً دکتر پیشنهادی داده، قرارداد رو کنسل میکنن.
✅ بعضی بیمهها این شرایط رو دارند که حتی بعد از توصیه پزشک هم هزینه رو قبول میکنند، ولی باید قبل از ثبتنام شرایط رو دقیق بخونید و مشورت کنید.
✅ بارمنیا بهشدت سختگیر هست و من رو با وجود داشتن نامه رسمی از دکترم، که تأیید میکرد هیچ توصیهای برای روکش قبل از بیمه نداشتم، قبول نکردند!
هزینهای که من متحمل شدم:
من تا حالا حدود ۶۰۰ یورو حق بیمه به بارمنیا پرداخت کردم و حالا که بهشون نیاز دارم، با یک بهانه الکی قرارداد من رو لغو کردند. ۳۰۰۰ یورو من اینجوری به باد رفت! حتی خود دکتر من هم تعجب کرد که چرا با وجود نامه رسمی از خودش، بیمه قبول نکرده!
تجربه دیگران:
همسر من اول بیمه گرفت و بعد به دکتر مراجعه کرد، برای همین بیمه هیچ بهانهای نتونست بیاره. اما برای من چون چند ویزیت قبلی داشتم، از توش یه بهانه پیدا کردند.
مشکل روند پاسخدهی بیمه:
بیمه بارمنیا روند بسیار کندی در پاسخدهی به ایمیلها و نامهها دارد. من در حال حاضر درگیر نامهنگاری با آنها هستم و به من گفتهاند که ۶ هفته باید صبر کنم تا جواب نامه و ایمیلم را دریافت کنم.
از طرفی، حتی با CHECK24 هم صحبت کردم و آنها گفتند که نامه من را مستقیماً برای بارمنیا ارسال میکنند، اما هنوز هیچ جوابی دریافت نکردهام.
مشاور و پیگیری:
دکترم به من توصیه کرد که اگر قصد دارید مشاور بگیرید، حتماً کسی باشد که پیگیری جدی انجام دهد. حتی CHECK24، با وجود سابقه خوبی که در آلمان دارد، در این مورد کوتاهی کرده و هنوز مشکل من حل نشده است.
به همین دلیل، تأکید میکنم که قبل از گرفتن بیمه، حتماً از روند پاسخدهی و پیگیری آنها مطمئن شوید تا دچار این مشکلات نشوید.
نتیجهگیری:
📌 قبل از رفتن به دندانپزشک، حتماً بیمه بگیرید تا بهانهای دستشون ندید.
📌 بعضی بیمهها مثل بارمنیا، اگر کوچکترین نشانهای پیدا کنند که شما قبلاً به دندانپزشک مراجعه کردید، ممکنه قرارداد رو لغو کنند.
📌 اگر شرایط خاصی دارید (مثلاً نیاز به درمان طولانیمدت)، حتماً بیمهای انتخاب کنید که این موارد رو پوشش بده.
امیدوارم تجربه من به دردتون بخوره و هیچکس دیگه این اشتباه رو نکنه. من زخم خوردهی بارمنیا هستم و فقط باید کل هزینه رو از جیب بدم! 😔