بیمه
تجربه یکی از اعضا
سلام دوستان جهت اطلاع
متاسفانه من توی چندین مورد تا الان حدود هزار یورو بابت بیمه ضرر کردم!
معمولا فروشنده بیمه برای فروش بیمه اغراق میکنه و بعضا دروغ میگه!
برای مثال وقتی من خواستم از اشپارکاسه بیمه حقوقی Örag رو اقدام کنم پرسیدم که اگر توی ی اختلاف چند موضوع دیگه باز بشه چه اتفاقی می افته و ایشون گفت تمام این موارد تحت همون سرموضوع قرار میگیره ( بیمه ها فرانشیز دارن و برای مثال بابت هر موضوع حقوقی ۱۵۰ یورو میگیرن) (من حتی از Provenzial هم که فروشنده Örag هست مثل اشپارکاسه پرسیدم و اونا هم همین گفتن)
اما متاسفانه وکیل برای من توی یک مورد حقوقی ۴ پرونده متفاوت باز کرد! و نکته بعدی اصلا من آخرش متوجه نشدم که چرا Örag تائیدیه میده یا همون Zusage میده که برم پیش وکیل و بعد هزینه رو پرداخت نمیکنه!
نکته عجیب تر وکیل برای یک مشاوره ده دقیقه ای که ۲ تا سوال ازش پرسیدم دوتا ۱۵۴ یورو میخاد که بیمه هم قبول نمیکنه علیرغم اینکه Zusage داده!
نکته بعدی اینکه Örag چند وقت پیش هزینه هاش رو بالا برد و وقتی من رفتم اشپارکاسه که کنسل کنم با دلایل غیرموجه به صورت شفاهی به من میگن نمیشه کوندیگونگ کرد در صورتیکه وقتی کتبی فرستادم از Provinzial😒 به من جواب میدن که میتونم کوندیگونگ کنم Örag رو!
حالا من از اشپارکاسه خریدم و ربطی به Provenzial نداره!
من توی متن کوندیگونگ نوشتم پرونده باز دارم که پرداخت نشده به وکیل و لطفا این پرونده را تکلیفش مشخص کنین و بعد کوندیگونگ کنین و حتی ازشون خواستم سریعا بهم جواب بدن متاسفانه بعد از یک ماه جوابی ندادن و الان میگن من فقط قصد کوندیگونگ داشتم و اقدامی نکردم توی مهلت یک ماهه کوندیگونگ ناشی از افزایش قیمت و الان مهلت کوندیگونگ تمام شده و بایستی تا پایان، قرارداد ادامه پیدا کنه!
نکته بعدی قبلش پیش اشپارکاسه رفتم چون این بیمه ها رو از اونجا گرفته بودم و کارمند بانک به من میگه من اصلا اجازه کوندیگونگ ندارم😭 و این نامه فقط اومده برای اطلاع من و میتونم مخالفت کنم با افزایش هزینه و اگر مخالفت کنم هزینه اضافه از حسابم کم نمیشه! و اتفاقی هم نمی افته! اینها رو به من زنگ زده و میگه! و وقتی میگم این گفته ها رو برام ایمیل کنین من رو ارجاع میدن به Provenzial 😏 و عملا حتی مسئولیت دروغی هم که میگه قبول نمیکنه کارمند بانک! واقعا چقدر این ها عوضی هستن!
من ی بیمه دیگه هم از اشپارکاسه برای ضمانت وام گرفتم و فروشنده به من گفت برای دریافت وام اجباری هست این بیمه که نزدیک هزار یورو بود برای ۱۵ هزارتا وام در صورتیکه چند روز بعدش نامه اومد که این بیمه اختیاری هست😐 و منم سریعا کنسلش کردم.
در مورد خودرو هم که به هزاران دلیل از پوشش هزینه ها فرار میکنن.
در کل دوستان دل خوش به بیمه های آلمان نباشین و اصلا فکر نکنین فروشنده هر چی میگه بیمه در هنگام اتفاق و پرداخت هزینه همونو انجام میده که چنین چیزی برای من چندین بار اتفاق افتاد و میتونم بگم بیمه های اینجا تقریبا شبیه به بیمه های همون ایران هست اگر اتفاقی بیفته برخلاف تصوری که ماها تا الان داشتیم و داریم حداقل طبق تجربه من توی ۵ سالی که آلمان هستم به شدت ضعیف هزینه ها رو پوشش میده!