تجربه یکی از اعضا
من از جون ۲۰۱۸ با قرارداد و نوع ۱۸d به صورت تمام وقت کار کردم و یکبار در فوریه ۲۰۲۳ و بعلت عدم پاسخدهی مجددا در ۶ جولای ۲۰۲۳ درخواست #شهروندی به اوسلندا کخیفلت در ایالت نورد راین وستفالن دادم که جولای تماس گرفتن و پرسید ک توی پغوبهتسایت هستم یا نه و من گفتم ک میخوام دختر و همسرم هم همزمان براشون اقدام کنم ک مشخصاتشون رو پرسید و گفت فرم و لیست مدارک برات ارسال میشه ، اماده ک شدن به ایمیل مخصوص درخواست شهروندی اطلاع بده تا بهت وقت بدیم برای مصاحبه و تطبیق اصل مدارک.
۷ نوامبر تماس گرفتن و برای ۲۷ نوامبر بهمون وقت دادن و همه مدارک خواسته شده بعلاوه یک سری کپی بردیم و فرم های وفاداری و تایید اجازه استعلام اطلاعات از سازمان های مختلف رو بدون امضا طبق خواست خودشون بردیم.
من فقط بندهای وفاداری رو یه دور خوندم و رفتم و در انتهای جلسه گفت که باید ازتون سوال بپرسیم تا مطمئین بشیم میدونید چی رو امضا کردید .
من رفتم بیرون از همسرم سوال پرسیدن و بعد من به تنهایی رفتم ک از هر ۸ بند سوال پرسید و اصلی ترین چیزهایی ک براش مهم بود این بود ک :
۱- میدونید در یک نظام دموکراتیک سه قوه جدای از هم هستن و بر خلاف یک نظام دیکتاتوری یا شاهنشاهی تحت سلطه یک شخص یا گروه نیستن
۲- دادگاه به طور جدا کار میکنه و هیچ کسی در رای دادگاه نمیتونه تاثیری بذاره
۳- بدون در نظر گرفتن ایدئولوژی هرکس باید همه با هم محترمانه رفتار کنن
۴- قدرت در آلمان در اصل دست مردم هست و قانون گذاری به طور غیر مستقیم توسط مردم و از طریق نمایندگان انتخابی اونها انجام میشه
۵- نام قانون اساسی آلمان (دقیقا خود کلمه گغوندگزتس رو باید بشنوه)
۶- نظر شما راجع به درگیری کنونی فلسطین و اسرائیل
در انتها گفت ک پروسه بررسی بین ۳ تا ۶ ماه طول میکشه و خودشون برای گرفتن مدرک شهروندی تماس میگیرن و نصف هزینه صدور برای هر سه ما که ۲۱۸ یورو بود رو با کارت پرداخت کردم و تمام.