تجربه سفر
#پروازبلیط هواپیما
تجربه یکی از اعضا
سلام دوستان،
خواستم تجربه خرید بلیط از آژانس رو باهاتون به اشتراک بگذارم.
از اونجایی که پروازهای ایران ایر کنسل شد ما برای مادرم از فلای تودی پرواز ترکیش گرفتیم.
تو این مدت ترکیش ۲ بار ساعت پرواز استانبول تهرانو تغییر داد و ایمیل دادن که تغییر رو تایید یا پرواز رو کنسل کنیم که من هم تغییر رو تابید کردم. فلای تودی سری اول ایمیل زد که تغییر رو برای اونها هم تایید کنیم و بعدش بلیط رو فرستادن به ایمیل. تا اینجا همه چی بدون مشکل بود.
سری دوم ایمیل زدن که پرواز دوسلدورف استانبول برای مادرم اکتیو نیست و ما باید با ایرلاین در تماس باشیم. من دو بار با ایرلاین تماس گرفتم و از سمت ترکیش پرواز اکتیو شد. به فلای تودی هم ایمیل زدم و حتی از اینجا تلفنی تماس گرفتم که همکاری کنن و بلیط رو صادر کنن که در نهایت دو بار نوشتن شما چندین بار از طریق ایرلاین پرواز را تغییر داده اید! و هر اکشنی از سمت ما با هزینه همراه خواهد بود (عین جملشون) انگار که ما با میل خودمون پرواز رو تغییر دادیم و هر سری هم میگفتن با ایرلاین در تماس باشید.
**واقعا به نظر من ارزش نداره از واسط بلیط گرفت چون زمانی که چنین مشکلاتی پیش میاد نه تنها با ایرلاین در تماس نیستن بلکه طلب هزینه اضافه برای چند تا کلیک برای صدور بلیط هم میکنن. **
ایمیلشون باعث شد فکر کنم حتما بلیط باید از طریق آژانس صادر شه ولی من پی ان آر رو داشتم و در نهایت هیچ هزینه اضافه ندادم و با همون پی ان آر آنلاين چک این کردم و اصلا نیازی نبود اون ها بلیط صادر کنن و بی دلیل به ما دو سه روز قبل پرواز استرس وارد کردن.