سلام ممنون میشم راهنمایی بفرمایید منو.
۲۱ جون (یکم تیرماه) بهم پذیرش دادن (یک موسسه تحقیقاتی فدرال که زیر مجموعه یکی از وزارت هاست). طی مکاتبه بهم گفتن برای ویزای کاری اقدام کن، من چک لیست سفارت تحت عنوان "شروع کار با قرارداد کاری" رو براشون ارسال کردم و مواردی که از طرف اونا باید ارسال میشد هایلایت کردم. بعد از جلسه کمیته و موافقتشون، پیش قرارداد با مهر و امضا برام ارسال کردن و همچنین اظهارنامه رابط شغلی رو. من هم در این مدت مدارکم ترجمه فوری کردم و زاب گرفتم. ۱۶ اگوست زاب براشون ارسال کردم و جویای پروسه شدم، گفتن زاب میتونه در تسریع پروسه کمک کننده باشه و از ادمینستریشن پروسه رو جویا میشن و بهم خبر میدن.(من هر سری که بهشون ایمیل میدم ادرس سه نفری که باهام مصاحبه کرده بودن + دو ایمیل دیگر که فک کنم از منابع انسانی باشن رو سی سی میکنم. این پیشنهاد خودشون بود که یدفه اطلاعاتی میس نشه). بعد از اون من منتظر خبر از طرفشون بودم ولی خبری نشد، دو بار فالواپ کردم و جوابی ندادن(به فاصله حدودا دو هفته). فکری که به ذهنم رسید این بود که به آدرس ایمیلی که در فرم اظهارنامه به عنوان کارفرما ذکر شده بود ایمیل بدم. ۳۰ سپتامبر بود و من به ایشون به زبان آلمانی (ترنسلیت کردم) ارسال کردم و خیلی سریع ایمیلی دریافت کردم، این ایمیل آنبیهالف از طرف یکی از اون آدرس ایمیل ادمینستریشنها که همیشه سی سی میزدم بود! و بهم گفت که با مقامات اداره مهاجرت در مورد vorabzustimmung اسکیلد ورکر در شهر کایزرسلاوترن مکاتبه میکنن تا کارای استخدام سریعتر انجام بدن و من صبور باشم.
چهل روز گذشت و باز خبری نشد. من چند روز پیش به اداره مهاجرت شهری که میخوام برم و شهر کایزرسلاوترن ایمیل دادم و جویا شدم، شهری که میخوام برم در ج ایمیلم گفته بودن که از اداره مهاجرت شهر کایزرسلاوترن بپرسم برای اسکیلد ورکر. و این شهر هم در جوابم گفت که اپلیکیشنی به اسم من ثبت نشده و گفت از کارفرمات پیگیر باش. من به اداره کار هم ایمیل دادم و هنوز جوابی نگرفتم.
بعد از جواب اداره مهاجرت، تصمیمم این بود که فوروارد کنم ایمیل و از موسسه بخوام جوابگو باشن، ولی طبق توصیه ها، به رو خودم نیاوردم و بهشون ایمیل دادم (۶ نوامبر) پروسه رو پیگیر بشم و گفتم فعلا تا پروسه پیش تاییدیه طی بشه نامه کفایت زبان رو برام ارسال کنن، نمونه نامه کفایت هم اتچ کردم. هنوز باز جواب ندادن!
من شرایط بلوکارت دارم و نیازی به پیش تاییدیه ندارم، ولی اینا چون با شرایط شروع کار با قرارداد کاری رفتن جلو برای پیش تاییدیه به اصطلاح اقدام کردن! از من اسکن پاسپورت هم تا حالا نخواستن.
این جواب ندادنهاشون خیلی رو مخمه، کسایی که بعد از من مصاحبه شدن منتظر ویزان ولی من هنوز اقدامی نکردم. دیگه نمیدونم چیکار کنم. پیشنهادی دارید تا ازشون جواب بگیرم؟
هفته بعد بهشون بگم من خودم پیگیر بودم از اداره مهاجرت و جریان چیه؟
یا اجازه بدم و منتظر باشم نامه کفایت زبان بدن و من راه خودمو برم و برای بلوکارت اقدام کنم؟ نمیدونم اصلا چیکار کنم، گیج شدم!