#تجربه
#ویزا_آوسبیلدونگ
درود
اول از همه میخوام از همه دوستان و ادمینهای گروه که من به شخصه مدیون تمام راهنماییها و تجربیاتشون هستم، تشکر کنم و امیدوارم نوشتن این تجربه کمکی به باقی دوستان بکنه.
⏱ تاریخها:
🔹تاریخ گرفتن لگال: 2022/11
🔹مصاحبه با کارفرما :2024/1 , 2024/4
🔹تاریخ مصاحبه ویزا :2024/7/6
🔹دریافت ویزا:2024/8/22
🔹تاریخ شروع ویزا: 2024/08/18
🔷️تاریخ شروع قرارداد:2024/09/01
ویزا مولتی 16A یکساله - ویزا آوسبیلدون ، بدون پیوست ، پیش تاییدیه فست ترک
مدرک زبانb2
مصاحبه :
چون پیش تاییدیه داشتم بدون نوبت رفتم ویزا متریک . کل مدارک لازم رو طبق چک لیست آماده کرده بودم. عکس هم از قبل گرفته بودم چون نگران بودم مثل عکس کارت ملی خوب نشه. آفیسر به محض دیدن مدارک اول گذرنامه م رو چک کرد و گفت اعتبار نداره. با اینکه تا 2025/1 اعتبار داشت ولی گفت بین 6 تا 9 ماه حداقل باید اعتبار داشته باشه. یک هفته بعد با گذرنامه جدید دوباره مراجعه کردم که آفیسر تغییر کرده بود . چون گذر نامه تغییر کرده بود بیمه مسافرتیم رو هم درخواست دادم تا شماره پاسپورتم رو تغییر بدن. مدارک رو چک کرد و فرم ویدکس که خودم با کمک همین گروه پر کرده بودم رو هم یکبار دیگه چک کرد و هزینه اضافی از من نگرفت و قرار شد پاسپورت رو برام پست کنند . کل هزینه هم 105 یورو شد .
سوالات : خودت رو معرفی کن . آلمان کجا میخوای بری و کدوم شهر؟ چند بار مصاحبه داشتی ؟ با کدوم شرکت ها؟ قراره اونجا چه کاری انجام بدی ؟ حقوقت چقدره؟ سابقه کارت چیه؟ چقدر سابقه کار داری؟
مدرک تحصیلی: من قرارداد آوسبیلدونگ داشتم و پذیرشم با دیپلمم بود که ترجمه و لگال و آنرکنونگ هم داشت . ولی مدرک لیسانسم چون دانشگاه عالی علوم پزشکی بود آزاد نشده بود و من فقط ترجمه عادی مدرک موقت رو داشتم . خیلی نگران بودم ک مشکل ساز بشه هم از نظر رزومه چون برای مدرک لیسانسم نمیتونستم تاییدیه بگیرم . از آفیسر که سوال کردم گفتند مهم مدرکی هست که توی فرم شرح کار نوشته شده . که همون مدرک دیپلم بود .
دریافت ویزا:
با وجود اینکه پیش تاییدیه فست ترک داشتم خیلی زمان برد. طی این مدت من به سفارت و اداره مهاجرت آلمان ایمیل زدم که یه جواب عادی به من دادند که شلوغه و.... درحالیکه کسانی بودند که همون برهه بدون پیش تاییدیه طی یک هفته ویزاشون اومده بود. با کمک راهنمایی های ادمین و دوستان عزیز با ۵۰۴ تماس گرفتم و خیلی بهتر وضعیت رو توضیح دادند و بعد از این کلا پیگیری من از همین طریق بود.
۱۸ آگوست ایمیل برام اومد که پاسپورت ارسال شده . چند روز بعد رفتم از پست چاپار تحویل گرفتم.
امیدوارم این لحظه برای همه کسانی که منتظر ویزا هستند زودتر رقم بخوره و زودتر به نتیجهی همهی تلاشهاتون برسید.