#تجربه
#پیوست_فرزند
تجربه یکی از اعضا، امیدوارم راضی باشند که ما دوباره پستش میکنیم
بخش ۱
سلام بر دوستان عزیز این گروه...
اول بگم که این گروه رو خیلی دوست دارم چون خیلی کمک کرد بعد از اینکه قرارداد گرفتم مسیر آماده کردن مدارک جهت اخذ ویزا رو راحت طی بکنم...
الان که دارم تجربمو براتون مینویسم ۵ ماه هست که اومدم آلمان ...
تاریخهای مهم:
۲ دی ۱۳۹۸ تصمیم گیری و استارت جهت مهاجرت به آلمان....... شروع کلاس زبان آلمانی
۱۹ شهریور ۱۴۰۰ اخذ مدرک B2 ÖSD
۱ آبان ۱۴۰۰ شروع اپلای ( تعداد اپلای حدود ۱۵۰ مورد، تعداد فیدک مثبت ۱۰ مورد و نزدیک به قرارداد ۳ و نهایتا اخذ قرارداد)
رشته تحصیلی: مهندسی برق قدرت
خیلی خلاصه بخوام بگم..شروع کردم به اپلای کردن و فیدبکهای مثبت رو سریع گرفتم همینجوری که داشتم مصاحبه میگرفتم و موتورم داشت گرم میشد خبر آمد که خبری در راه هست... بچه دوم تو راه بود به همسرم گفتم دیگه اپلای نمیکنم چون سه تا مصاحبه داده بودم، تصمیم گرفتیم اگر یکی از اینها منجر به قرارداد شد، یا تنهایی و یا همراه با خانمم و پسر ۷ ساله ام میریم آلمان... اگر هم که نشد دوباره بعد از تولد فرزندمون شروع میکنم به اپلای.... ( ولی واقعیت اینه که تا دو سه روز تو شوک بودم چون نزدیک به دو سال کل تمرکزم و برنامه زندگیم بر اساس کلاس زبان و مهاجرت چیده شده بود....)
تو این وضعیت یکی از دوستان خیلی خوبم هم که نزدیک به دو سال بود تو یه شرکتی تو اشتوتگارت مشلوغ شده بود و با توجه به تواناییهاش همه کاره شرکتشون شده بود خیلی خیلی لطف کردن و بهم پیشنهاد کار دادن و نهایت قرارداد ارسال کردن... بعد از امضای قرارداد خیلی مشوش بودیم که خب الان قرارداد گرفتیم و تا دو ماه آینده باید بریم آلمان ولی نگران چالشهای به دنیا اومدن بچه تو آلمان بدون حمایت و پشتیبانی از طرف خانواده بودیم... و نهایتا با عذرخواهی و تشکر از دوستمون قرارداد رو کنسل کردم...
دو تا از اون شرکتهایی که باهاشون مصاحبه اول رو گذرونده بودم توی مصاحبه دوم منو رد کردن....
شرکت سومی بعد از مصاحبه دومی برام قرارداد فرستاد و تاریخ شروع به کارم هم نزدیک به تاریخ به دنیا اومدن بچه بود... خیلی خوشحال شدیم و تصمیم بر این شد که من تنهایی برم بعدش خانم بچه ها تشریف بیارن...
مدارک آماده کردیم ( به یاری این گروه)
تحویل ویزامتریک دادیم و پس از یک ماه ویزای خودم و خانمم و پسرم صادر شد...
شرکت هم پیگیر بود که آقا چی شد...
به شرکت اطلاع دادم که ویزام صادر شده ولی با توجه به اینکه دو هفته دیگه فرزندم به دنیا میاد اگر ممکنه من کارم رو یک ماه دیرتر شروع کنم... اونها هم قبول کردن...
👈بخش ۲
بچه به دنیا اومد...
سه نفرمون ویزا داشتیم... ولی بچه نه....
آقا برو کنار.. زود باش.. گواهی تولد و بده... دفتر خونه کجاست.... پلیس +۱۰ کجاست...
بچه رو هنوز درست و حسابی ندیده بودم که سریع شناسنامه و پاسپورتش رو گرفتم...
یه نوبت پیوست غیر همزمان از سفارت گرفتم و بار و بندیل و بستم و اومدم آلمان...
البته تو این مدت خوشبین بودم که شرایطم خاص هست و ممکنه سفارت بهم زودتر نوبت بده...
با ادمینهای محترم همین گروه هم مشورت کردم ولی چون بنده خداها همچین موردی ندیده بودن زیاد نتونستن کمکم کنن...
یه دونه ایمیل نوشتم به سفارت ( آدرس Sondertermin) و شرایطم رو توضیح دادن و اسکن شناسنامه و ویزای بقیه اعضای خانواده رو اتچ کردم...
ولی هیچ خبری نشد...
زنگ زدم...
ایمیل زدم...
زنگ زدم.. زنگ زدم...
دوباره ایمیل زدم....
حدود دو ماه از تولد بچه میگذشت ولی هنوز ایمیل دوم نوبت پیوست رو هم دریافت نکرده بودیم...
دوباره زنگ زدم به سفارت و خوشبختانه یه خانم با شعور و خوش برخورد جواب تلفنم رو دودن و من شرح واقعه رو به ایشون گفتم و ازشون کمک خواستم... ایشون از بنده آدرس ایمیلم رو گرفتن و گفتن ایمیلتون رو میدم به مسول بررسی ایمیلها....
بعد از دو روز سفارت بهم ایمیل داد و برای یه هفته بعد نوبت به دخترم دادن...
تو این مدت همه ترجمه های لازم و کپی ها رو آماده کرده بودیم، تحویل دادیم و بعد از یه هفته ویزای دخترم صادر شد...
خیلی خیلی چالش داشتم و خیلی از کارها رو چه موقعی که ایران بودم و چه از آلمان هندل کردم... و بنده خدا خانمم هم خیلی اذیت شدن با دوتا بچه و بدون حمایت بنده نزدیک به ۳ ماه رو پشت سر گذروندن..
تجربه و شرایط من خیلی متفاوت بود... شاید برای خیلیها پیش نیاد ولی اگر کسی تو شرایط من قرار گرفت و نیاز داشت که نوزادشون ویزا بگیره...
اول یه ایمیل بزنه به سفارت...
بعد مرتب بهشون تماس بگیره و ازشون بخواد که آدرس ایمیلشون رو به مسول مربوط منتقل کنن تا شرایطشون بررسی بشه...
در نهایت برای تمام دوستان آرزوی توفیق میکنم.... و یادتون نره که تنظیم خانواده درسی نیست که برین تو کلاسش کلی با دوستاتون بخندین و آخرش یه نمره بیست الکی بگیرین....
تنظیم خانواده خیلی خیلی مهمه... میتونه پنچرتون کنه...برنامه هاتون رو بهم بریزه و با چالش جدی مواجهتون بکنه...
پس لطفا تنظیم خانواده رو جدی بگیرین مخصوصا شمایی که برنامه مهاجرت دارین....
خدانگهدارتون....