ali سلام دوستان صبح همگی بخیر من قرارداد کاری دارم و الان باید وقت سفارت بگیرم ودوتا سوال دارم اینکه:۱:ترجمه ی مدارک من آلمان انجام شده و این مورد قبول سفارت ایران هست؟؟؟ ۲-من برای برابر با اصل کردن کپی هام باید به ویزامتریک مراجعه کنم؟
Moji Fatima wrote سلام دوستان صبح همگی بخیر من قرارداد کاری دارم و الان باید وقت سفارت بگیرم ودوتا سوال دارم اینکه:۱:ترجمه ی مدارک من آلمان انجام شده و این مورد قبول سفارت ایران هست؟؟؟ ۲-من برای برابر با اصل کردن کپی هام باید به ویزامتریک مراجعه کنم؟ سلام در خصوص ترجمه انجام شده داخل المان، برای خود المان اوکی هست ولی برای ایران چون باید لگال کنید و مترجم ها جزو لیست مورد تایید سفارت باشه، احتمالا مجبور به ترجمه هستید درخصوص سوال دوم شما توی چیدمان کپی ساده قرار میدید و نیازی به کپی برابر اصل کردن نیست فقط مدارکتون را که نیاز به لگالیزیشن داره باید ببرید ویزامتریک و لگال کنید
ati آیا ویزامتریک فقط اصل مدرک ترجمه شده بعد از وزارت خارجه را لگالایز میکنه و بعدش ۲ سری کپی باید بگیریم واسه سفارت ؟؟ یا اینکه همزمان کپی مدارک رو ببریم همراه اصل ویزامتریک ؟؟؟
Moji Fatima wrote آیا ویزامتریک فقط اصل مدرک ترجمه شده بعد از وزارت خارجه را لگالایز میکنه و بعدش ۲ سری کپی باید بگیریم واسه سفارت ؟؟ یا اینکه همزمان کپی مدارک رو ببریم همراه اصل ویزامتریک ؟؟؟ اصل ترجمه بعلاوه اصل مدارک. بعد از لگالایز شدن باید ۲ سری کپی برای سفارت تهیه شود.
hosein Fatima wrote سرویس کپی برابر با اصل ویزامتریک کجا کاربرد داره؟ معمولا دانشجویی. بهش میگن کپی تایید شده.
Kimiya Fatima wrote دوستان برای لگال کردن شناسنامه ها، به اصل یا کپی پاسپورت نیاز هست؟ اصل پاسپورت ضروری نیست ولی کپی همراتون باشه و اصل شناسنامه و ترجمه ها
ali Fatima wrote دوستان برای لگال کردن شناسنامه ها، به اصل یا کپی پاسپورت نیاز هست؟ کپی پاسپورت نیاز هست، بعلاوه یک مدرک شناسایی، اگه پاسپورت دستتون نیست کارت ملی ببرید
Fatima Fatima wrote دوستان برای تایید مدارکدارم میرم ویزامتریک گوشی و وسایل میگیرن ازم دم در یا میتونم ببرم داخل؟ وسیله ها رو ازتون نمیگیرن، میتونید ببرید داخل. موبایلتون باید رو فلایت مد باشه یا خاموش کنید.
mostafa ویزامتریک لگالایز شناسنامه و سند ازدواج را رد کرده ،به علت اینکه تاریخ تولد من در پاسپورت ۲۱ سپتامبر هست ولی وقتی تبدیل از شمسی به میلادی میکنیم میشه ۲۲ سپتامبر. حالا این مغایرت مربوط به اداره گذرنامه است؟
mahnaz Fatima wrote ویزامتریک لگالایز شناسنامه و سند ازدواج را رد کرده ،به علت اینکه تاریخ تولد من در پاسپورت ۲۱ سپتامبر هست ولی وقتی تبدیل از شمسی به میلادی میکنیم میشه ۲۲ سپتامبر. حالا این مغایرت مربوط به اداره گذرنامه است؟ توی ترجمه چی خورده؟ مغایرت بین ترجمه و اصل سند هست؟
Fatima Fatima wrote Fatima wrote ویزامتریک لگالایز شناسنامه و سند ازدواج را رد کرده ،به علت اینکه تاریخ تولد من در پاسپورت ۲۱ سپتامبر هست ولی وقتی تبدیل از شمسی به میلادی میکنیم میشه ۲۲ سپتامبر. حالا این مغایرت مربوط به اداره گذرنامه است؟ توی ترجمه چی خورده؟ مغایرت بین ترجمه و اصل سند هست؟ بله، مغایرت تاریخ تولد شناسنامه(شمسی که تبدیل به میلادی میشه) با تاریخ تولد میلادی مندرج در پاسپورت. یک روز با هم اختلاف دارند 😐
ali Fatima wrote Fatima wrote Fatima wrote ویزامتریک لگالایز شناسنامه و سند ازدواج را رد کرده ،به علت اینکه تاریخ تولد من در پاسپورت ۲۱ سپتامبر هست ولی وقتی تبدیل از شمسی به میلادی میکنیم میشه ۲۲ سپتامبر. حالا این مغایرت مربوط به اداره گذرنامه است؟ توی ترجمه چی خورده؟ مغایرت بین ترجمه و اصل سند هست؟ بله، مغایرت تاریخ تولد شناسنامه(شمسی که تبدیل به میلادی میشه) با تاریخ تولد میلادی مندرج در پاسپورت. یک روز با هم اختلاف دارند 😐 خب این مغایرت داستانه. اون چیزی که واقعا هست تو شمسی، وقتی تبدیلش میکنی، توی ترجمه و توی پاسپورت باید عین همون باشه. هر کدوم که فرق کنه باید عوضش کنی. اگه پاسپورت فرق داره حتما پاسپورت رو عوض کن و با این تغییر فقط فرم ویدکس برای مصاحبه تغییر میکنه. لاشه پاپورت رو روز مصاحبه حتما همراه داشته باشین ولی مدارک رو بر اساس پاسپورت جدید تنظیم کنید. پاسپورت هم برای 18 سال به بالا حتما امضا شده باشه ولی زیر 18 سال امضا نشه.
Moji Fatima wrote سلام دوستان برای لگالایز کردن مدارک تو ویزامتریک که نیاز به عکس بیومتریک نیست؟ درسته؟ خیر نیاز نیست
hosein سلام دوستان سفارت برای ۱۸ ام به من وقت داده، ولی وقت لگالیزیشن مدارک من توی ویزامتریک ۱۱ امه. به نظرتون مدارک تا اون زمان میرسه به دست من؟ و آیا امکانش هست وقت سریعتری از ویزامتریک گرفت؟ کسی تجربه ای داره؟
Moji Fatima wrote سلام دوستان سفارت برای ۱۸ ام به من وقت داده، ولی وقت لگالیزیشن مدارک من توی ویزامتریک ۱۱ امه. به نظرتون مدارک تا اون زمان میرسه به دست من؟ و آیا امکانش هست وقت سریعتری از ویزامتریک گرفت؟ کسی تجربه ای داره؟ سلام منم ۱۸ وقت سفارتم هست وقت لگال مدرکم دیروز بود که از آفیسر ویزامتریک پرسیدم چند روزه مدرک لگال شده میاد گفت سه تا پنج روز کاری
Moji یه سوال، حضور خود شخص در ویزامتریک تاثیری داره برای لگال؟ منظورم اینه خودم برم ممکنه کاری باشه که بتونم انجام بدم که اگر بدم شخص دیگه ای ببره نتونه؟