mostafa دوستان برای گرفتن وقت سفارت برای بلو کارت، جایی نداشت اطلاعات پیوست رو وارد کنیم توی سایت، چیکار باید بکنیم؟
ali Fatima wrote دوستان برای گرفتن وقت سفارت برای بلو کارت، جایی نداشت اطلاعات پیوست رو وارد کنیم توی سایت، چیکار باید بکنیم؟ برای هر فرد، رفرنس نامبر جداگانه میگیرید، بعد در ایمیل درخواست وقت اضطراری مربوط به نفر اصلی، اطلاعات پیوست ها شامل نام و شماره پاسپورت و شماره رفرنس رو هم میارید.
Moji دوستان من مدارک رو به صورت چند تا PDF جدا از هم دارم. چطوری به صورت یک فایل داخل سایت بزارم؟ برای دریافت وقت اضطراری؟
Moji Fatima wrote دوستان من مدارک رو به صورت چند تا PDF جدا از هم دارم. چطوری به صورت یک فایل داخل سایت بزارم؟ برای دریافت وقت اضطراری؟ https://combinepdf.com از طریق این سایت راحت انجام میشه
Moji سلام خدمت دوستان من ۲۷وقت لگال مدارکمو از ویزامتریک دارم باقی مدارکم امادس کی برا مصاحبه از ویزامتریک وقت بگیرم میشه از الان وقت بگیرم
Moji Fatima wrote سلام خدمت دوستان من ۲۷وقت لگال مدارکمو از ویزامتریک دارم باقی مدارکم امادس کی برا مصاحبه از ویزامتریک وقت بگیرم میشه از الان وقت بگیرم هرزمان مدارک لگال شده رو گرفتید مطابق با دستورالعمل وقت از ویزامتریک اقدام کنید
Moji سلام دوستان وقتتون بخیر. قرارداد کاری به زبان انگلیسی باشه مشکلی ایجاد میکنه برای وقت مصاحبه ی ویزامتریک؟ یا باید به شرکت بگم حتما نسخه ی آلمانی قرارداد رو هم بفرستن؟
hosein Fatima wrote سلام دوستان وقتتون بخیر. قرارداد کاری به زبان انگلیسی باشه مشکلی ایجاد میکنه برای وقت مصاحبه ی ویزامتریک؟ یا باید به شرکت بگم حتما نسخه ی آلمانی قرارداد رو هم بفرستن؟ قرارداد انگلیسی اوکیه
mahnaz برا مصاحبه ویزامتریک فقط ایمیل بزنیم و وقت پیشنهادی بگیریم کافیه یا باید دوباره سیصد بریزیم برا تعیین وقت مصاحبه؟
ati Fatima wrote برا مصاحبه ویزامتریک فقط ایمیل بزنیم و وقت پیشنهادی بگیریم کافیه یا باید دوباره سیصد بریزیم برا تعیین وقت مصاحبه؟ اون 300 تومن هزینه برای لگال کردنه. برای مصاحبه با قرار داد کاری، ویزامتریک 30 یورو کارمزد میگیره علاوه بر 75 یورو هزینه ویزا، که این پول رو روز مصاحبه پرداخت میکنید.
Moji دوستان من باید برای خودم و همسرم جداگانه درخواست وقت مصاحبه کنم یا یک درخواست کفایت میکنه؟(بلوکارت بالای ۵۷ هزار)
mostafa Fatima wrote دوستان من باید برای خودم و همسرم جداگانه درخواست وقت مصاحبه کنم یا یک درخواست کفایت میکنه؟(بلوکارت بالای ۵۷ هزار) هر خانواده یک درخواست. با هم میروید و مصاحبه میشوید. فقط برایشان reference number بگیرید و در ایمیل وقت مصاحبه ذکر کنید.
mahnaz سلام من یه بار وقت از سفارت گرفتم رفرنس نامبرمم تو ایمیلم هست. الان که ویزامتریک میخوام مصاحبه شم بازم باید رفرنسذنامبرمم بدم؟
ati Fatima wrote سلام من یه بار وقت از سفارت گرفتم رفرنس نامبرمم تو ایمیلم هست. الان که ویزامتریک میخوام مصاحبه شم بازم باید رفرنسذنامبرمم بدم؟ برای ویزامتریک نیازی نیست
mahnaz سلام دوستان. وقتتون به خیر. برای گرفتن وقت اضطراری مصاحبه برای بلو کارت، مدارکی که به ایمیل زوندرترمین ضمیمه میشن باید حتما لگال شده باشن یا میشه صرفا از ترجمهی مدارک استفاده کرد؟
Moji Fatima wrote سلام دوستان. وقتتون به خیر. برای گرفتن وقت اضطراری مصاحبه برای بلو کارت، مدارکی که به ایمیل زوندرترمین ضمیمه میشن باید حتما لگال شده باشن یا میشه صرفا از ترجمهی مدارک استفاده کرد؟ طبق تجربه ی دوستان، بدون لگال هم وقت دادن. اما پیشتهاد میکنم اول مدارکتون رو لگال کنید و بعد برای گرفتن وقت اقدام کنید.
ati سلام دوستان به جز ایمیل وقت اضطراری سفارت برای وقت مصاحبه، راهی هست که بشه فرایند رو سریع کرد؟ من ۱۱ روز دیگه شروع قراردادمه دو هفته پیش به زوندرترمین ایمیل زدم طبق تمپلیت، هفته پیش هم ایمیل زدم دوباره ولی خبری نیست اصلا
ali Fatima wrote سلام دوستان به جز ایمیل وقت اضطراری سفارت برای وقت مصاحبه، راهی هست که بشه فرایند رو سریع کرد؟ من ۱۱ روز دیگه شروع قراردادمه دو هفته پیش به زوندرترمین ایمیل زدم طبق تمپلیت، هفته پیش هم ایمیل زدم دوباره ولی خبری نیست اصلا از شرکت بخواید یه ایمیل بزنه. میتونید به سفارت زنگ بزنید و مطرح کنید ولی احتمالش کمه که نتیجه ای بده این روش. راه دیگری نیست