Fatima سلام دوستان . نمونه وکالتی را که باید به شرکت بدیم برای در خواست پیش تاییدیه عادی کجا میتونم پیدا کنم؟
Fatima Kimiyamr16 wrote سلام دوستان . نمونه وکالتی را که باید به شرکت بدیم برای در خواست پیش تاییدیه عادی کجا میتونم پیدا کنم؟ این سوال منم هست ولی پاسخی پیدا نمی کنم براش. شما اگر به پاسخ رسیدین ممنون میشم کمک کنید
mostafa ببخشید من ۵۰روز پیش برای راب درخواست دادم هنوز نرسیده با یه شرکت تو مرحله دوم مصاحبه هستم اگر قبول بشم بلتوجه به اینکه زاب ندارم تو انابین م اسم دانشگاهم نیست کارفرما نمیتونه برام پیش تاییده بگیره؟؟
ati سلام، ببخشید یه سوالی داشتم. من آیا میتونم خودم مدارک و فرم شرح کار رو برای اداره کار ارسال کنم؟ شرکت فرم رو پر کرده و مهر و امضا شده برام ارسال کرده اما حاضر به ارسال به اداره کار نیست. آیا میتونم خودم ارسال بکنم؟
Kimiya hoseinbahrami1989 wrote ببخشید من ۵۰روز پیش برای راب درخواست دادم هنوز نرسیده با یه شرکت تو مرحله دوم مصاحبه هستم اگر قبول بشم بلتوجه به اینکه زاب ندارم تو انابین م اسم دانشگاهم نیست کارفرما نمیتونه برام پیش تاییده بگیره؟؟ اگر بگیرن برای شما به منزله نداشتن مدرک شاید محسوب شود و تایپ ویزای شما بلوکارت نباشد. اگر قرارداد گرفتید سریع قرارداد را برای زاب ارسال کنید با ایمیل
Kimiya hoseinbahrami1989 wrote بدون داشتن زاب امکان گرفتن پیش تاییدیه برای کارفرما نیست؟؟ چرا هست ولی تایپ ویزا میشه بدون مدرک تحصیلی و مثلا بلوکارت نمیشه (البته مواردی بودن بصورت استثنا که این مشکل براشون بوجود نیومده)
mahnaz hamidh333 wrote سلام، ببخشید یه سوالی داشتم. من آیا میتونم خودم مدارک و فرم شرح کار رو برای اداره کار ارسال کنم؟ شرکت فرم رو پر کرده و مهر و امضا شده برام ارسال کرده اما حاضر به ارسال به اداره کار نیست. آیا میتونم خودم ارسال بکنم؟ بله میتونید با همون دستورالعمل اقدام کنید برای گرفتن پیش تاییدیه اداره کار صفحه پیش تاییدیه در ویکی رو هم بخونید
Fatima دوستان من 65 روزه منتظر پیش تاییده معمولی هستم هرچی زنگ میزنم اداره کار هم موفق نمیشم صحبت کنم دوستان راهی هست پیگیری کنم؟
ali Hani wrote دوستان من 65 روزه منتظر پیش تاییده معمولی هستم هرچی زنگ میزنم اداره کار هم موفق نمیشم صحبت کنم دوستان راهی هست پیگیری کنم؟ دو ماه و خورده ای برای پیش تاییدیه معمولی یکم زیاده، چک کنید که کارفرما همه مدارک لازم رو فرستاده باشه و به ادرس درستی ایمیل زده باشه جزییات نحوه گرفتن پیش تاییدیه در ویکی رو بخونید
mahnaz سلام پیش تاییدیه ما بعد از ۱۵ روز انتظار ،ایالت وستفالن به دلیل حقوق کم ریجکت شد،کارفرما داره پیگیری میکنه.رنج حقوق این شغل همین مقداره ،اینل یه چیز زیادی گفتند که اصلا درست نیست . به نظرتون اعتراض نتیجه میده ؟ تجربه ای بوده یه این شکل؟
Kimiya Mitra wrote سلام پیش تاییدیه ما بعد از ۱۵ روز انتظار ،ایالت وستفالن به دلیل حقوق کم ریجکت شد،کارفرما داره پیگیری میکنه.رنج حقوق این شغل همین مقداره ،اینل یه چیز زیادی گفتند که اصلا درست نیست . به نظرتون اعتراض نتیجه میده ؟ تجربه ای بوده یه این شکل؟ دوست عزیز حقوق رو چقدر زدن که اداره کار قبول نکرده؟ با چه مدرک تحصیلی اقدام کردین؟
ati Mitra wrote سلام پیش تاییدیه ما بعد از ۱۵ روز انتظار ،ایالت وستفالن به دلیل حقوق کم ریجکت شد،کارفرما داره پیگیری میکنه.رنج حقوق این شغل همین مقداره ،اینل یه چیز زیادی گفتند که اصلا درست نیست . به نظرتون اعتراض نتیجه میده ؟ تجربه ای بوده یه این شکل؟ قطعا اداره کار بهتر میدونه که رنج حقوق هر شهر چقدره، بهتره بیشتر تلاش کنید و کارفرمایی پیدا کنید که لااقل حقوق به اندازه بهتون بده
mahnaz سلام دوستان،ایا متقاضی هم خودش میتونه برای پیش تاییدیه اقدام کنه؟؟؟؟ چون کارفرما قبول نمیکنه میگه خودتون پیش تاییدیه بگیرید
ati سلام وقت بخیر دوستان همسر من قرارداد کاری داره با یه شرکتی شهر کلن هستش . الان میخوایم پیش تاییدیه بگیریم ولی عجله داریم به نظر شما پیش تاییدیه عادی زودتر دستمون میرسه یا فست ترک ؟ و اینکه آیا هردو رو خودمون میتونیم اقدام کنیم یا شرکت باید اقدام کنه ؟ زمان تقریبی اش چقدره ؟ من شنیدم شهر کلن چون درخواست زیاده خیلی طول میکشه درسته ؟
ali سلام و وقت بخیر میخوایتم بدونم که ایا خود شخص میتونه برای پیش تاییدیه اقدام کن؟؟ چون کارفرما قبول نمیکنه میگه من درخواست نمیدم چه دلیلی میتونه داشته باشه که کارفرما درخواست نده؟؟!!