با سلام و عرض ادب
من یک سوالی داشتم که داخل گروه هم سوال کردم متاسفانه پاسخ درستی نگرفتم و ممنون میشم اگر کسی در این مورد اطلاعاتی داره جهت اطمینان پیدا کردن از این موضوع بنده را راهنمایی کنند.
تایپ ویزا من 19c(2) است البته طبق سرچ هایی که انجام دادم ( متخصصین حوزه IT بدون مدرک دانشگاهی). سوال من مربوط به ویزا همسرم میشه. طبق تحقیقاتی که کردم و داخل اینترنت مطالعه کردم برای ایشان یا باید پیوست همزمان بگیرم یا غیر همزمان.
از اونجایی که همسر بنده در ۶ ماه اول همراه من نخواهند بود بنابراین موضوع پیوست همزمان از بین می رود.
سوال اول - درمورد ویزا همزمان. اگر الان برای ایشون اقدام کنم و تمام مدارک را بدم و به ایشون ویزا داده بشه اما به دلایلی نتونن در این ۶ ماه به آلمان بیان چه اتفاقی خواهد افتاد؟
مورد دوم مربوط به پیوست غیر همزمان است . که با توجه به مدارکی که من در گروه خوندم الان نمی تونم اقدامی در این مورد بکنم. چون از مدارک مورد نیاز فیش حقوقی و اقامت همسر بود که مطینان من چون هنوز فیش حقوقی ندارم و یا اقامتی ندارم امکان این ویزا هم از بین می رود.
سوال دوم - آیا در مدارکی که من باید برای خودم اراپه بدم آیا باید مدرکی دال بر ازدواج مثل شناسنامه یا سند ازدواج هم باید اراپه بدم؟
پیشاپیش از راهنمایی شما کمال تشکر را دارم.